Ethereum Haberleri

Binance, salı günü ethereum portföylerinin bakımını duyurdu

Sponsorlu İçerik

Binance, Ethereum cüzdanlarını 27 temmuz 2021 tarihinde gece saat 04:00′ da bakım olacağını duyurdu. Ethereum cüzdanları ve ERC-20 jetonları sabah 04:00’dan sabah 06:00’ya kadar engellenecek ve bu da para yatırma ve nakit ödemelerini imkansız hale getirecek.

Gece geç saatlerde bakım olacağı için “Baykuş Traderların” dikkatli olması gerekiyor. Nakit çıkışlarının ve mevduatların geçici olarak durdurulması müzakerelerin zamanlamasını etkileyebilir.

Ayrıca Binance, basın ofisi aracılığıyla bakım altındaki bir portföye gönderilen fonların kaybolmayacağını CriptoFácil’e doğruladı. Tutar, bakımın bitiminden hemen sonra kredilendirilecek.

Zamanlanmış bakım

Saat 03:55’te para taşımak veya çıkarmak artık mümkün olmayacaktır. Ancak, herhangi bir trader unutur ve bakım sırasında borsaya ERC-20 jetonları gönderirse tehlike olmayacağını Binance duyurdu.

Bakım prosedürüne bağlı olarak, kullanıcılar fonlarını kaybedebilir. Ancak, bu sabah için planlanan bakımda durum böyle değildir, bundan sonra tutarlar normal olarak alacaklandırılacaktır.

Sadece erc-20 jeton depozitolarının ve nakit çıkışların askıya alınacağını belirtmek gerekir. Bitcoin, Tron ve Binance Smart Chain de dahil olmak üzere diğer ağlar normal şekilde çalışacaktır.

Binance’deki değişiklikler

Son zamanlarda, düzenleyici yatırımlar nedeniyle, Binance platformunda değişiklikler yaptı. İlk olarak, hisse senedi belirteçleri borsadan kaldırıldı.

CriptoFácil tarafından bildirilen ikinci eylem, kullanılabilir hale getirilebilir kaldıraçtaki düşüşü içermektedir.

CriptoFácil tarafından bildirilen ikinci eylem, mevcut kaldıraçtaki azalmayı içerir. Buna ek olarak, Binance Euro, İngiliz Sterlini ve Avustralya Doları ile paritelerini geri çekti.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu