Altcoin Haberleri

Ripple ve GME, havale para transferlerini hızlandıracak

Sponsorlu İçerik

Güney Kore’nin en büyük banka dışı para transferi sağlayıcılarından biri olan Global Money Express Co. Ltd (GME Remittance), RippleNet’e katıldı.

Açıklamaya göre, Ripple’ın finansal ağı aracılığıyla Koreli şirket Tayland’ın önde gelen bankası Siam Commercial Bank’a bağlandı.

Ripple ve SBI Holdings’in ortak girişimi olan SBI Ripple Asia aracılığıyla kurulan ortaklık, ülkeler arasındaki ödemeleri hızlandırmak ve ölçeklendirmek için tasarlandı.

Güney Kore, 184.000 Tayland vatandaşına ev sahipliği yapıyor ve bu sayı ülkedeki Çin ve Vietnam temsilcilerinden sonra ikinci sırada yer almaktadır.

Ripple, GME Remittance’in ağına katılan ilk Koreli şirket olmadığını hatırlattı. CROSS ENF ve Sentbe, RippleNet aracılığıyla Güney Kore ve Tayland arasında kripto para transferleri yapıyor.

Ortaklık sayesinde GME Remittance, Avrupa ve ABD de dahil olmak üzere bölgedeki ve dünyadaki ek havale hedeflerine ulaşmak için mevcut GME havalesi müşterileri ile bağlantı kurmayı bekliyor.

GME Remittance Operasyon Direktörü Subash Chandra Poodel şunları söyledi:

“Ripple ile işbirliğine başladık çünkü RippleNet ile 1-2 hafta içinde yeni ortaklarla yeni ülkelere girebiliyoruz. Bu, pazara verme süresini önemli ölçüde azalttı ve rakiplerimize göre bize avantaj sağlıyor,” diyor

Yeni ortaklık haberinin arka planında, Ripple’dan XRP’nin fiyatı % 25’ten fazla arttı. 0,85 $ civarındaki seviyelerden, 1,08 dolara yükseldi.

Temmuz ayında XRP fiyatlarının Ripple’ın SBI Remit, SBI VC Trade ve Filipin servis Coins.ph ortaklığında likidite (ODL) çözümüne dayalı Japonya-Filipinler ödeme koridorunun başlatıldığını duyurmasının ardından % 14 artmıştı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu