Altcoin Haberleri

Axe, Dogecoin temalı 100 adet derdorant üretti

Sponsorlu İçerik

Unilever’in kozmetik markası ve ülkemizce bilinen bir derdorant markası Axe, 100 adet Dogecoin temalı derdorant üretti.

Dogecan: The Stick’in sınırlı edisyonu ilk olarak 20 Nisan’da kutlanan ve 4/20 olarak kısaltılan Dogeday’de (Dünya DOGE günü) duyurulmuştu.

Dogecoin hayranları,meme tokenlarının yardımıyla çubuklardan birini satın alabilmek için önceden kayıt yaptırmak zorunda.

Geçen yıl, Axe yaklaşık bir yıl önce en iyi şaka temalı kripto para biriminden ilham alan “kripto kokulu” bir vücut spreyi de çıkardı. Dogecoin’in fiyatı 1 dolara ulaşırsa, başlangıçta bu tür kutuların sınırlı bir sürümünü piyasaya süreceğini belirtti.

Önde gelen deodorant markası, DOGE’nin 1 dolara ulaşamamasına rağmen bazı kutuları ücretsiz dağıtmaya karar verdi. Kutular 10 dakika içinde tükendi.

Sosyal medya devi Twitter’ın, Tesla CEO’su Elon Musk tarafından satın alınacağının açıklamasının ardından Dogecoin’in fiyatı, Nisan ayının başından bu yana en yüksek seviye olan 0.171 dolara yükseldi.

Bununla birlikte, yükseliş uzun vadeli sürmedi ve DOGE%13’ten fazla düştü. DOGE, şu anda piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para birimi arasında yer alıyor.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu