Bitcoin Haberleri

Roger Ver: Dogecoin, Bitcoin’den çok daha iyi

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in ilk yatırımcılarından olan Roger Ver, Dogecoin’in Bitcoin’e kıyasla belirli avantajları olduğunu söyledi.

43 yaşındaki Amerikalı yatırımcı Roger Ver, önde gelen kripto para biriminin ilk yatırımcılarından ve destekleyicilerinden. Yatırımcı, Dogecoin’in amiral kripto para birimine göre belirli avantajlara sahip olduğunu söyledi. Ver, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma planını desteklediğini belirtti. Musk’ın sosyal medya platformundaki sansürü sona erdirebileceğini söyledi.

Bitcoin Jeus olarak anılan Roger Ver, Bloomberg ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda bitcoin’e olan desteğini azaltmış gibi bir ifade uyandırdı. Ver, ilk memecoin olan DOGE’ye odaklanarak onun daha üstün olduğunu söyledi.

“Dogecoin önemli ölçüde daha iyi. Daha ucuz ve daha güvenilir.”

Roger, Bitcoin’in aşternatif para birimi olarak amacından saptığını öne sürerek uzun bir süredir BTC savuncusu olmadığını açıkladı. Amerikalı yatırımcı, diğer altcoinleri reddederek yalnızca en büyük kripto varlığın destekçilerine de katılmadığını kaydetti.

43 yaşındaki yatırımcı, dogecoin dışında, bitcoin’i dünyanın en baskın kripto para birimi olarak değiştirebilecek diğer iki rakip olarak Litecoin ve Bitcoin Cash‘i değerlendirdi.

Ver, Elon Musk gündemini değerlendirdi

Elon Musk‘ın Twitter’ı satın alması son zamanlarda gündemde yer tutuyor. Bu konuya değinen Ver, Musk’ın ifade özgürlüğünün en üst düzeyde olduğu bir sosyal medya platformu kurabileceği konusunda iyimser konuştu:

“Kesinlikle Twitter’ı daha çekici hale getirecek. Musk’ın sansür çağrısı yaptığı için gerçekten çok minnettarım.”

Roger Ver, kripto balinası olduğunu itiraf etti

Kripto endüstrisinde en çok tanınan isimler arasında olan Roger Ver, 2011 yılının başlarında, kripto paranın yaklaşık 1 dolardan işlem gördüğü sırada BTC’ye yatırım yapmaya başlamıştı. Daha sonra Ripple ve BlockchainCom gibi yeni sanal varlık protokollerine milyonlarda dolar tahsis etti. Amerikalı yatırımcı, XRP, ETH ve XRM’ye sahip olduğu için kripto balinası olduğunu itiraf etti.

“Kripto para biriminde her zaman çok çeşitli bir sepetim oldu. Asla bir Bitcoin veya Bitcoin Cash maksimalist olmadım.”

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu