Nedir? Nasıl? Neden?

SHIB, Avrupa kıtasında Dogecoin’den daha popüler

Sponsorlu İçerik

Google Trends’ten alınan veriler, Avrupa kıtasında şaka temalı kripto para birimi Shiba Inu’nun ($SHIB), Tesla CEO’su Elon Musk tarafından desteklenen rakibi memecoin Dogecoin’den ($DOGE)’dan daha popüler olduğunu gösterdi.

Askgamblers.com tarafından dünyanın önde gelen arama motorundan alınan veriler kullanılarak yürütülen bir araştırma sonucunda, Bitcoin (BTC) Avrupa’daki en popüler kripto para iken, Shiba Inu’nun Ethereum’un popülerliğini geçerek ikinci sırada geldiğin tespit edildi.

Çalışma ile, Avrupa genelinde 21 ülkede Bitcoin’in en çok aranan kripto para birimi olduğu sonucuna ulaşıldı. Onu İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve Rusya dahil olmak üzere yedi ülkede en popüler kripto para birimi olan Shiba Inu izledi.

Ardından İsveç, Slovakya ve Letonya dahil olmak üzere dört ülkede Ethereum geldi. Ardından Cardano geldi, üç ülke için aramalara liderlik etti ve onu Yunanistan ve Arnavutluk’ta en çok aranan kripto para olan Dogecoin izledi.

Google Trendler, arama ilgisini temsil etmek için dizine benzer bir yaklaşım kullanıyor, ancak kesin rakamları göstermez. Bununla birlikte, SHIB’e olan olan ilginin son iki hafta içinde 100 üzerinden 12’den 20’ye çıktığını gösteriyor.

Coinbase’deki kullanıcıların Cardano ve Shiba Inu için 120 günden fazla elde tutma süresi var ve bu, platformdaki diğer kripto varlıkların çoğundan daha avantajlı. Coinbase’in fiyat sayfalarında gösterilen verilere göre, ADA’nın tipik bir tutma süresi ortalama 121 gün, yani platformdaki ADA kullanıcılarının varlıklarını “satmadan veya başka bir hesaba veya adrese göndermeden” önce dört aydan fazla tuttukları anlamına geliyor.

Benzer şekilde, Shiba Inu’nun 120 günlük elde tutma süresi var. Kripto para borsasına göre, uzun bir bekletme süresi birikim eğilimine işaret ediyor, kısa bir bekletme süresi ise token hareketlerinin arttığını gösteriyor.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu