Altcoin Haberleri

Büyük LUNA yatırımcıları sessizliğini bozdu

Sponsorlu İçerik

Terra ekosisteminin çöküşü, kripto para pazarını resmen şok etti. Delphi Digital ve Galaxy Digital yöneticisi Mike Novogratz gibi Terra’daki en büyük yatırımcılardan bazıları bu konudaki sessizliğini bozdu.

Şubat 2022’nin başlarında Delphi Digital, Luna Foundation Guard (LFG) tarafından düzenlenen son bağış toplama etkinliğine katıldı. Şirket, toplam yatırımının 10 milyon dolarlık devasa bir kısmını tamamen kaybetti. Delphi Digital, çökme sırasında LUNA rezervleriyle ne yaptığına dair eksiksiz bir şeffaflık raporu yayınladı. Yatırımlarına devam etme hatasını kabul ederek şunları yazdı:

Gerçek şu ki, bir “ölüm sarmalı” olayının gerçekleşmesi riskini yanlış hesapladık. Geçen hafta bundan dolayı zarar aldık ve bunu hak ettik. Eleştiriler haklı ve biz bunu kabul ediyoruz.

Mike Novogratz, LUNA hakkında konuştu

18 Mayıs Çarşamba günü, kripto milyarderi Mike Novogratz sonunda LUNA konusundaki sessizliğini bozdu. Novogratz, ekonomi ve kripto alanındaki rolü hakkında düşünmek için zaman harcadığından dolayı çöküş sırasında sessiz kaldığını söyledi.

Terra’nın çöküşü, yatırımcıların kripto ve DeFi pazarlarına olan güveninde büyük bir yara olacak. Mike’ın firması Galaxy Digital, 2020’nin 4. çeyreğinde Terraform Labs’a yatırım yapmıştı.

Hatta Novogratz bu yılın başlarında eline bir Terra LUNA dövmesi yaptırmıştı.

https://twitter.com/novogratz/status/1478535972560195585

Novogratz, paralarını kriptoya yatıran bireysel yatırımcıların uygun risk yönetimini göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyledi. Novogratz, yatırımcıların kripto tahsisatının tüm varlıklarının yalnızca %1 ila %5’i olması gerektiğini söyledi:

“Bir yatırımda birikimlerini kaybeden perakende yatırımcıların hikayelerini okumak yürek burkuyor. Ancak deneyimsiz piyasa katılımcılarının yalnızca kaybetmeyi göze alabilecekleri şeyleri riske atmaları önemlidir.”

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu