Nedir? Nasıl? Neden?

RippleNet’in genel müdürü Birla, görevinden ayrılıyor

Sponsorlu İçerik

RippleNet genel müdürü Asheesh Birla, Ripple’daki işini bırakma kararı aldığını Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Birla, Ripple’ın yönetim kurulunda olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

RippleNet genel müdürü Asheesh Birla bugün Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu. Bir sonraki kariyer hamlesi hakkında açıklama yapmayan Birla’nın, ABD Hazinedarı Rosie Rios ve yatırım bankası JP Morgan’ın kıdemli çalışanı Sandie O’Connor ile beraber Ripple’ın yönetim kurulunda yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Birla konuyla ilgili attığı tweet dizisinde şu ifadeleri kullandı:

“9 harika yıldan sonra @Ripple’da günlük işimi tamamlamaya karar verdim. Neyse ki, şirket vizyonu + stratejisi hakkında girdi sağlamaya devam edeceğim Yönetim Kurulu’na katılacağım kadar ileri gitmiyorum. Sırada ne olduğuna karar vermedim, ancak BUIDL’yi kriptoda sürdürmeyi planlıyorum.”

Ripple CEO’su Brad Garlinghause, bir diğer yönetici olan Monica Long’un RippleNET ve RippleX’e liderlik edeceğini söyledi. Garlinghouse, Birla’nın şirket üzerinde “inanılmaz” bir etkisi olduğundan bahsetti. Hatırlanacağı üzere Birla, San Francisco merkezli şirkete 2013 yılında katılmıştı. Şirketin kurucu ekibinin bir üyesi olarak, blok zinciri destekli sınır ötesi ödeme çözümlerinin geliştirilmesinden sorumluydu.

Ripple davasının yönünü Hinman mı belirleyecek?

Federal Yargıç Sarah Netburn Salı günü, Ripple’ın yanlış bir şey yapmadığını ve SEC’in yeni ortaya çıkan kripto Hinman belgelerinin yayınlanmasını tartışmak için yüz yüze bir konferans görüşmesi yaptı.

Ripple yetkilileri, SEC’in gizli tutmak istediği belgelerin, ajansın üst düzey yetkilileri arasında XRP güvenliğini etiketleme konusundaki anlaşmazlığı ortaya çıkaracağına ve SEC’in konumunu baltalayacağına inanıyor.

XRP destekçisi avukat Jeremy Hogan, Ripple SEC duruşması hakkında attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Ripple-SEC duruşması: Mahkeme duruşmasının nasıl geçtiğini bilmek için hukuk diplomasına ihtiyacınız yok. 🙂 Ama kulağa geldiğinden daha da kötü. SEC önemli bir konuda geriye doğru büyük bir adım attı.”

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu