Altcoin Haberleri

Dogecoin’in işlem ücretlerini azaltan güncellemesi hazır

Sponsorlu İçerik

Popüler memecoin Dogecoin’de geliştiriciler, güvenlik ve kullanıcı arayüzünü yenilediklerini açıklayan yeni bir güncelleme yayınladı. Dogecoin Core 1.14.6 adı verilen güncelleme bu sabah başlatıldı.

Dogecoin Core 1.14.6 güncellemesi tamamlandı ve popüler kripto para birimi DOGE’de resmi olarak piyasaya çıktı. Dogecoin’in güvenliğini ve kullanıcı arayüzünü iyileştiren güncelleme için Twitter üzerinden yapılan açıklamada, bir an önce kullanıcılar tarafından yüklenmesi gerektiği belirtildi.

Ücret limitleri 1 DOGE’den 0.01 DOGE düşürüldü

Yeni Dogecoin güncellemesi ile hem güvenlik sorunlarını çözmüş hem de işlem ücreti yapısını değiştirdi. DOGE ücret mekanizması bu sürüme dahil edilerek, tüm ağ katılımcıları için ücret limitlerini 1 DOGE’den 0.01’e düşürüldü.

Ağda yaşanabilecek tıkanıklık durumları için ise bellek yönetiminde iyileştirme yapıldı. Dogecoin geliştiricisi Patrick Lodder, GitHub makalesinde güvenlik ve ağ verimliliği konularına değinerek şunları söyledi:

“Bu yeni küçük güncelleme, ağ verimliliği ve güvenlik güncellemelerindeki değişiklikleri içeriyor. Madenciler, aktarma operatörleri ve cüzdan kullanıcılarının bu güncellemeye mümkün olan en kısa sürede yükseltme yapmaları şiddetle tavsiye edilir.”

Güncellemeler olumlu karşılandı

Dogecoin yatırımcıları Twitter’da yeni güncellemeyi memnuniyetle karşılarken, Tesla’nın dün açıklanan bilançolarının ardından “Dogecoin’lerimizin hiçbirini satmadık” diyen Elon Musk, “Güncellemeler!” yazarak tweet attı. Dogecoin’in yaratıcılarından Billy Markus da hesabından gelişmeleri duyuran isimler arasında yer aldı.

Dogecoin işlemleri artıyor

Dogecoin’in “meme” gönderme işlemlerinin MyDoge uygulamasının cüzdanına entegre edilmesiyle artmaya başlayan Dogecoin’de işlem sayısı hafta başında 70 bini, ise 80 bini geçti. Bu rakam en son Dogecoin’in bir fiyat rekoru kırdığı 2021 yılının Mayıs ayında görülmüştü.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu