Bitcoin Haberleri

Micheal Saylor: BTC tarafından tehdit edilen tek şey altın

Sponsorlu İçerik

Bitcoin maksimalisti ve yazılım şirketi MicroStrategy’nin eski CEO’su Micheal Saylor, yakın tarihli bir röportajında Bitcoin’in değer deposu olarak altından kat kat üstte olduğunu ve bir yatırım olarak ortaya çıkmasının altın için sonun habercisi olduğunu söyledi.

Micheal Saylor, kripto para piyasasında boğa dönemini gördüğünü Aralık ayında söylemişti. Geçtiğimiz Ocak ayında yaptığı röportajda Saylor, Bitcoin’in yükselişinin bir sonucu olarak altının düşüş göstereceğini söylemişti. Kripto para piyasasında şu anda yaşanan düşüşlere rağmen, önde gelen maksimalist Saylor, Bitcoin’in altını yerinden edebileceği konusundaki tahminlerinin arkasında olduğunu söyledi.

“Yapabileceğiniz en akıllıca şey BTC’ye yatırım yapmak”

Micheal Saylor, yakın tarihte Yahoo Finance Live tartışması esnasında “Bitcoin tarafından tehdit edilen tek şey altındır” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Yapabileceğiniz en akıllı şey, 10 trilyon dolarlık altının tamamını satmak ve Bitcoin’e yatırım yapmaktır. Altın ölü bir kaya. Tartışmasız en kötü performans gösteren varlık ve onun için bir umut yok.”

Saylor, altının değer düşüşündeki sürecin belirli “inişler ve çıkışlar” ile işaretleneceğini itiraf etti. Milyarder, ilginç bir şekilde altından farklı olarak Bitcoin’in daha fazla devlet tarafından bir para birimi olarak benimsenme konusunda daha güçlü potansiyelinin olduğunu belirtti.

Dalio, Saylor’a destek vermişti

Hedge fon yöneticisi Ray Dalio, CNBC ile yaptığı röportaj esnasında Micheal Saylor ile aynı fikirde olduğunu geçen yılın Mayıs ayında açıklamıştı:

“Sadece mütevazı bir miktarda bitcoin sahibiyim. Ben büyük bir mal sahibi değilim. Portföyünüzü çeşitlendirmek için belirli varlıklar satın almak istiyorsunuz, BTC dijital bir altın.”

Saylor, altının aksine, kriptonun daha fazla yargı alanı tarafından bir para birimi olarak benimsenme olasılığının daha yüksek olduğuna inanıyor.

“Geleneksel muhalifler ve ana akım uzmanlar kripto ekonomisini, Bitcoin’i veya oynaklığı kavrayamıyor… Zamanla, kripto sonunda altını şeytanlaştıracak.”

 Başka bir deyişle Saylor, altının “21. yüzyılda para olarak” kullanılmayacağına inanıyor.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu