Ethereum Haberleri

Mark Cuban’dan Ethereum için “Süper Boğa” tahmini

Sponsorlu İçerik

Amerikalı iş insanı Mark Cuban, kısa süre önce yaptığı bir röportajda Ethereum’da “süper yükseliş” olduğunu söyledi.

Mark Cuban, Fortune ile yaptığı bir röportajda ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’da “süper yükseliş” olduğunu söyleyerek, bir aydan daha kısa bir zamanda gerçekleşmesi planlanan Ethereum “Merge” geçişinin enerji tüketimini 1000 kat önemli ölçüde azaltacağını kaydetti. Mark Cuban, bu “Birleşim” hamlesinin Ethereum’un boğa durumunu güçlendirecek “önemli” bir faktör olarak görüyor.

Dolar milyarderi, kripto para biriminin fiyatının kısa vadede birleşme yükselmesine nasıl tepki vereceğini bilmediği için herhangi bir somut tahmin yapamayacağını kaçındığını söyledi. Cuban, ikinci en büyük ağın benimsenmesini sağlayacak yeterli uygulama olacağına inanıyor.

Cuban, Ethereum rakibi Cardano’ya şüpheci

“Shark Tank” yıldızı olarak tanınan Cuban, bir süredir Ethereum’unda yıldızı oluyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Cuban, ETH için Bitcoin rakibi tanımı yerine kendisini “Ethereum maxi” olarak tanımlayacak kadar ileri gitti. Cuban, Ethereum’un faydası nedeniyle üstün olduğuna inanıyor.

DefiLlama tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum hala kripto para birimi sektöründe kilitli toplam değerin (TVL) %58’ini oluşturuyor. Cuban, Bitcoin’i altın ile doğrudan rekabet halinde olan bir değer deposu olarak görüyor. Ethereum’un en iyi rakiplerinden biri olan Cardona’ya karşı oldukça şüpheci olduğunu da kaydetti.

Son zamanlarda Dogecoin’in akıllı sözleşmelerin piyasaya sürülmesinden bu yana bir yıldan fazla olmasına rağmen Cardano’dan daha faydalı oldu.

Kripto para borsaları, coin gelişmeleri ile ilgili en güncel içerikler için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu