Bitcoin Haberleri

Kiyosaki’den Bitcoin alım çağrısı: Sonunda güleceksiniz

Sponsorlu İçerik

“Zengin baba, fakir baba” kitabının yazarı ve sıkı bir Bitcoin savunucusu Robert Kiyosaki, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda yine amiral kripto para birimine yatırım yapma önerisinde bulundu.

Son dönemde altın, gümüş ve Bitcoin alım önerilerini sık sık yineleyen ABD’li iş insanı Robert Kiyosaki, yeni tarihli açıklamasında Fed’in faiz oranlarını artırmaya devam edeceğini ve bu durumun ciddi bir alım fırsatı yaratacağını savundu. 2.1 milyon takipçili Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kiyosaki, attığı tweet’te şu ifadeleri kullandı:

“Bu bir alım fırsatı… Fed faiz oranlarını artırmaya devam ederse ABD doları güçlenerek altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarının düşmesine neden olacaktır. Daha fazla alın. Fed, İngiltere’nin yaptığı gibi faiz oranlarını düşürdüğünde ve düşürdüğünde, diğerleri ağlarken gülümseyeceksiniz. Kendinize iyi bakın.”

Peter Schiff’den yanıt gecikmedi

Bitcoin karşıtı duruşuyla ve altına yaptığı yatırımlarla tanınan Peter Schiff, Kiyosaki’nin tweet’inin altına yanıt niteliğinde bir yazı yazdı. Schiff altın ve gümüş fiyatlarının şu anda dip yapmış olabileceğini ve bu sürecin ardından yükselişe geçebileceklerini kaydetti:

“Altın ve gümüş muhtemelen dip seviyelerini buldular. Faiz dönüşündeki ilk domino taşı düştü bile… Piyasalar, geri kalanın da düşmesinin çok uzun sürmeyeceğini fark edebilir. Fiyatlar hala ucuzken şimdi altın ve gümüşünüzü satın alın.”

Kiyosaki, Peter Schiff’in cevabına henüz bir yorum yapmadı. Hatırlanacağı üzere Schiff 2020 yılında Bitcoin fiyatının bin doların altına düşeceğini iddia etmişti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu