Blockchain HaberleriManşetSon Dakika

Hindistan, Blockchain Teknolojisini Kamuda Kullanacak

Sponsorlu İçerik

Bengaluru‘da Blockchain teknolojisinde Mükemmellik Merkezi‘nin (CoE) açılışı ile Hindistan, çok yakında hizmet olarak Blockchain pazarına girmeye hazırlanıyor. Union Telecom ve BT Bakanı Ravi Shankar Prasad, hizmet olarak Blockchain‘in çeşitli sektörleri, özellikle de ülkedeki eğitimi nasıl artırabileceğine olan ilgisini ifade etti.

Prasad, Blockchain teknolojisinin yönetişim, envanter yönetimi, vergiler, tarım ve sağlık sektörlerini iyileştirmek için nasıl kullanılabileceğini belirtti. Ancak, asıl odak noktası Hindistan’ın eğitim sektörü üzerineydi.

Hizmet olarak Blockchain modeli, müşterilerin Blockchain teknolojisini kullanarak kendi Blockchain uygulamalarını ve ilgili işlevlerini oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Bu hizmet sayesinde teknolojiyi kullanmak kolaylaştığından Blockchain devrimini başlatmak için gerçekten önem taşımaktadır.

Son 10 yıldan bu yana, Hindistan en hızlı büyüyen ekonomilerden biri olmuştur. Dünyanın altıncı en büyük ekonomisi olan Hindistan, 25.000’den fazla işletmeye ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda, yaklaşık 10.000’i teknoloji sektörüne ait olan şirketleri içermekte.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu