Bitcoin HaberleriManşet

Kraken CEO’su: Bitcoin 100.000 dolara ulaşacak

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Kraken‘in CEO’su Jesse Powell, Bitcoin (BTC) fiyatı hakkında tahmin yapan kripto uzmanları listesine katıldı. Bloomberg ile yaptığı röportajda Powell, Bitcoin‘in bir sonraki boğa koşusunda 100.000 dolara ulaşacağını söyledi. Powell‘a göre, ABD Federal Rezervinin uyguladığı enflasyonist politikalar bunun için itici bir faktör olacak. Bu, insanların Bitcoin’i güvenli liman varlığı olarak görmesine neden oluyor.

”İnsanlar bu sınırlı ve öngörülebilir arz nedeniyle güvenli liman olarak Bitcoin’e akın ediyor.”

Aynı durum kripto para alanının ve geleneksel pazarın diğer tanınmış üyeleri tarafından da söylendi. Bunların arasında Mike Novogratz, BitMEX CEO’su Arthur Hayes ve Forbes Medya başkanı ve genel yayın yönetmeni Steve Forbes yer alıyor. Hayes ve Novogratz, Bitcoin’in 2020’nin sonundan önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını söyledi. Öte yandan Forbes, Bitcoin‘in insanları Fed’in politikalarından koruyacağına inanıyor.

Bitcoin ve kripto paralar lehine konuşan herkes, FED’in eylemlerinin sadece mevcut ekonomik krizi daha da kötüleştireceğine inanıyor. Powell’ın Bitcoin lehine yaptığı bir başka nokta, kripto para birimlerinin giderek benimsenmesi. Kraken’in CEO’suna göre, pazarda giderek daha fazla çeşitlilik var.

”Son üç ayda, devasa bir yeni hesap akışı görüyoruz. Risk fonları, servet yöneticileri, perakende yatırımcıları ve günlük trader’ları görüyoruz. Herkes kayıt oluyor.”

Bitcoin ve geleneksel pazarlarda oynaklık

Daha önce, Pantera Capital’e verdiği bir röportajda Kraken’in CEO’su Bitcoin fiyatının göz ardı edildiğini söylemişti. Bu anlamda Powell, tahmininin gerçekleşmesi için önümüzdeki iki yıla işaret etti ve hedefinin 100.000 dolar olduğunu belirtti.

Piyasadaki oynaklıkla ilgili olarak, Kraken’in CEO’su kripto para pazarındaki oynaklık ile geleneksel pazar arasında hiçbir fark olmadığını belirtti. Bu nedenle yatırımcılara Bitcoin satın almalarını önerdi.

”Manipülasyondan bahsederken, Fed’in ABD’deki başarısız şirketlerden gereksiz bono satın almasına bakabilirsiniz, bu bir şaka. Pazar manipüle edildi. Halka açık hisse senetlerinin değerini artırmak için milyonlarca dolar basıyorlar. Artık dolar cinsinden hiçbir şey fiyatlandıramazsınız. Enflasyon burada çok yakında kontrolden çıkacak. Şahsen, bu enflasyona karşı korunmak için Bitcoin satın alırdım.”

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu