Altcoin HaberleriManşet

Luke Martin: DeFi tokenleri yükselmeye devam edecek

Sponsorlu İçerik

Luke Martin, merkezi olmayan finansmana (DeFi) dayalı varlıkların Bitcoin ve Ethereum’dan daha iyi performans göstermeye devam edeceğini tahmin ediyor. Martin ayrıca, Chainlink’in DeFi sektöründeki büyümeden en fazla yararlanacak dijital varlıklardan biri olmaya devam edeceğini vurguladı.

Podcast Venture Coinist’in sunucusu Luke Martin, merkezi olmayan finansa (DeFi) dayalı dijital varlıkların kripto pazarına hakim olmaya devam edeceğini söyledi. Martin, bu yeni varlıkların Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakmaya başladığını belirtti.

”Ana akımın dikkati henüz çekmediler. Aslında DeFi’de olmayan çok sayıda kripto yatırımcısı var. Bunun nedeni ana ilgiyi henüz çekmemesi. Ayrıca satın almaları en kolay şeyler de değil. Bu tokenlerin birçoğu bilinmiyor. Kavramlarını anlamak ve bunları elde etmek de oldukça zor. İçeri girenler bile tereddüt ediyorlar. Çünkü, tam bir altsezon veya Bitcoin’in yükselmesini bekliyorlar. Yani burada kriptoda gerçekten eşsiz bir eğilim var.”

Bitcoin ve Ethereum’u geride bırakacaklar

Martin, altcoin’lerin son aylarda en iyi performans gösteren varlıklar olduğunu belirtti. Bu eğilimin, COMP gibi piyasa değerinde 1 milyarı aşan tokenler için devam edeceğine inanıyor. Buna ek olarak, son birkaç ayda tarihsel zirvelere ulaşan ve son 6 ayda %600 kazanç sağlayan LINK’in etkileyici performansından bahsetti.

”Bitcoin, Ethereum veya kripto pazarının geri kalanı ne yaparsa yapsın, bu kripto paralar her gün uçuyor. En iyi performans gösteren grup oldu. Bence en iyi performans gösteren grup olmaya devam edecekler.”

Bahsi geçen tokenlere ek olarak Martin, açık kaynak protokol tokeni Aave’in (LEND) performansını vurguladı. Bu yılın 7 Ocak’taki lansmanından bu yana, LEND %1500’e yakın kazanımlar elde etti.

Ancak analist, aktif protokollerin sayısı ile yatırım büyüdükçe Chainlink’in DeFi sektörü büyümesinin en büyük faydalanıcısı olmaya devam edeceğine inanıyor. Başka bir deyişle, Martin sektördeki büyüme ve Chainlink platformunun birbirine bağlı olduğu belirtti.

Bununla birlikte, analist Bitcoin’in piyasa üzerinde büyük bir etkisi olduğunu da kabul etti. Sonuç olarak, piyasada hızlı bir yükseliş veya düşüşün Bitcoin (BTC) hareketine bağlı olduğunu söyledi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu