Altcoin HaberleriManşetTop 10

FXcoin, XRP tabanlı küresel nakit yönetim sistemi planlıyor

Sponsorlu İçerik

FXCoin, XRP token’ini global nakit yönetimi, yurtiçi ve uluslararası havaleler için kullanmayı planlıyor.

Tokyo merkezli kripto borsası FXCoin, kripto para biriminden yararlanmak ve fiyat hareketlerini korumak için XRP tabanlı bir takas (swap) pazarı kuracak. FXCoin, Japon finans devi SBI Holding’den bu yıl Nisan ayına kadar bilinmeyen miktarda yatırım aldı. Japon borsası, SBI Holdings ile üçüncü taraf bir sermaye tahsisine girdi. Ancak, SBI Holdings’in kaç adet hisse satın aldığı ve hangi değere sahip olduğu açıklanmadı.

SBI Holdings, Ripple’ın Asya’daki en büyük destekçilerinden biri. SBI Holdings başkanı ve CEO’su Yoshitaka Kitao, Nisan 2019’da Ripple Yönetim Kurulu’na katıldı. FXCoin dün fiyat hareketlerini korumak için XRP tabanlı bir takas pazarı kuracaklarını açıkladı.

Nisan ayının sonunda, FXCoin XRP’ye dayalı bir havale pilot projesi başlatmaya hazırlandığını duyurdu. Borsa o dönemde açıklandığı gibi, kripto para dünyasına daha fazla fayda sağlayacak yeni ürünler yaratmak istiyor. İlk pilot projelerinden biri, işlemleri yürütmek için XRP kullanan ulusal ve uluslararası bir havale ürünüydü.

FXcoin’in baş stratejisti Yasuo Matsuda:

“XRP ve nihayetinde küresel nakit yönetimi, kurumsal finansman ve ticaret yoluyla yurtiçi havalelerin ve denizaşırı transferlerin denemesine devam ediyoruz.”

CrytoEri tarafından bildirildiği gibi, testler olumlu ilerliyor:

”SBI Destekli FXCoin, küresel nakit yönetimine genişleme kapsamı ile havale işine XRP ile devam ediyor. Hızlı ve düşük maliyetli sermaye hareketleri ve ödemeler için kripto para biriminin doğal avantajını en üst düzeye çıkarmak amacıyla fiyat hareketlerini korumak için bir takas pazarı oluşturdular.

Şimdiye kadar, büyük fiyat hareketleri nedeniyle kripto paralar spekülatif amaçlarla kullanıldı. Gerçek talep için kullanımı genişletmek için gerekli olan, eksik bileşen olduğuna inandıkları takas pazarı.”

CryptoEri ayrıca XRP için bir takas pazarının, borsaların yerel ve uluslararası transferler için küresel bir nakit yönetim sistemi kurmasını sağlayacağını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu