Altcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Altcoin Rallisi Yakın Mı?

Sponsorlu İçerik

Geçen hafta, altcoin piyasası düşüş trendinden çıktı ve büyük hamleler gerçekleştirdi. Ancak, kripto hype balonu çöktüğünden bu yana ilk kez, kripto para topluluğunun hala güvensizliği bitmiş değil. Ünlü Wall Street Cheat Sheet haberine göre, son iki yıldaki fiyat hareketine karşı son fiyat hareketi bu düşünmenin bitmediğini destekliyor.

Piyasa Psikolojisi Altcoin Yatırımcılarının Boğa Koşusu Hakkında İnançsız Olduğunu Önerdi

Bitcoin ve altcoinler 2017 yılında fırtına estirdi. Kripto paralar bir balonun içindeydi ve patlaması ile ortaya çıkan bu varlıkların değerlerinin çoğunun %99‘a kadar düşmesine neden oldu.

İki yıl sonra piyasa hala yaşanan bu büyük hasardan toparlanmaya devam ediyor ve piyasa bir kez daha yükseliş sinyallerini ortaya koysada, kripto para yatırımcıları hiç olmadığı kadar azalma göstermeye devam ediyor.

Ancak bu dönem farklılık gösteriyor. Son 30 gün içinde birçok altcoin %40 seviyelerinde rallilere devam ederken bile, az sayıda analist veya tüccarın yeni mevsim sözlerinden çok daha fazlasına sahiptir.

Bunun için en geçerli açıklama şu olabilir: piyasa psikolojisi.

İki yıllık düşüş trendinden sonra, kripto para yatırımcıları piyasadan en kötüyü beklemek için zihinsel olarak koşullandırıldı. Altcoinler her toplandığında, ayılar tarafından bir sonraki destek seviyesine kadar zorlandırılması etkili olmakta.

Potansiyel bir çift dip oluşturduktan sonra, hissiyat son derece düşmüş olsa bile, altcoinler sürekli yükseliyor. Bir direnç kırılması oluştu ve kripto para tarihindeki haftalık zaman dilimlerine göre en yüksek hacim yaşandı.

Bu muhtemelen desteklemenin içinde olduğuna dair bir işaret ve altcoinler yakında tekrar değer kazanacağını ortaya koymakta. Ancak bunun olması, çoğu kripto para yatırımcısını şaşırtabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu