Altcoin HaberleriManşet

Altcoin Sezonu Başladı Mı?

Sponsorlu İçerik

Ripple (XRP) ilk 10’da en iyi performans gösteren varlık olarak ortaya çıktıkça Bitcoin‘in (BTC) hakimiyeti %64’e doğru düşüyor. Zaman içinde bir değer deposu, bir değişim aracı ve çoğu borsada temel para birimi olarak gelişen bir varlık olan Bitcoin, kripto para ekosisteminde önemli bir rol oynuyor.

Bitcoin Hakimiyeti Düşüyor

Bununla birlikte, fiyatlar durgunlaştıkça ve altcoinlerin iyi kazançları ile hakimiyeti Ocak ayında ortalama %68 ila %64 arasında değişti ve bu da olası bir fonun altcoinlere kayması anlamına geliyor.

Dikkat çeken Ripple (XRP), piyasa değeriyle liderlik tablosunda üçüncü sırada, 2019’un daha iyi yarısında konsolide olduktan sonra son birkaç gün içinde örnek sonuçlar yayınlıyor.

Dün, XRP %10’nun üzerinde yükselerek şu anda 0.28$ ‘dan işlem görüyor ve haftalık kazançlarını %18’e taşıdı. Yılbaşından bugüne sadece %7 azaldı, daha fazla düşüş korkusu ve bir IPO‘nun Ripple Inc planlarının karışık alımı korkusu manşetlere hakim olmaya devam ettiğinde ciddi bir gelişme sayılıyor.

XRP fiyatları şu anda çeşitli faktörler tarafından desteklenmekte. Candlestick düzenlemeleri alıcıları desteklerken ve fiyatlar 25 cent seviyesinin üzerinde seyrederken, temelinde aşırı yükseliş göstermekte.

XRP ve İsteğe Bağlı Likidite Yükselişte

Örneğin, talep üzerine likidite koridorlarının artan likiditesi, koin’in değerlemesinin net bir pozitif yönü. ABD’de Bitso’nun rolü, MXN koridoru da MoneyGram’ın isteklerini tamamlıyor ve bunlar XRP’ye olan talep gibi görünüyor.

Ayrıca, Ripple Inc.‘in programlı satışları, şirket XRP‘nin doğrudan satışını kısıtladığı için düşüyor ve bunun yerine kurumları varlığı açık piyasadan almaya çağırıyor.

Ripple Inc.’in odağı, Güney Doğu Asya’daki yüksek olasılık bölgelerindeki varlıklarını, SWIFT‘nin değerli bir rakibi olma yolunda faydalı ortaklıklar kurabilecekleri yerden arttırmak.

Bu gelişmeler hakkında yorum yapan Mati Greenspan:

“Tek bir gün için hiçbir şey sayılmaz, ancak son birkaç aydır ilerleme kaydediyorlar. MoneyGram anlaşması, daha fazla finansal kurum, TPS oranının yükselişi, davanın devam etmesi ve halka arzın yeni beklentisi. Tüm bunlar hayranların takdir edebileceği şeyler.”

Bu değişim ile 2018’de %90-95 düştükten sonra altcoinler iyileştikçe Bitcoin hakimiyetinin düşmeye devam etmesi büyük bir olasılık.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu