Altcoin Haberleri

Binance, 4 kripto para birimini delist edecek

Sponsorlu İçerik

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto para borsası olan Binance, 24 Ekim itibariyle DNT, NBS, BGT ve TCT işlemlerine son vereceğini duyurdu.

Kripto borsası Binance, kripto varlıklar ve token incelemelerine devam ediyor. Borsa bugün yaptığı açıklamada 4 token’ı delist etme kararı aldığını duyurdu. Borsa; District0x (DNT), New Bitshares (NBS), Bitcoin Gold (BTG), Token Club (TCT) adlı kripto varlıkları 24 Ekim itibariyle liste dışı bırakacak.

DNT/USDT, DNT/BUSD, DNT/BTC, NBS/USDT, BTG/USDT, BTG/BUSD, BTG/BTC, TCT/USDT ve TCT/BTC işlem çiftleri bu tarihten itibaren yapılamayacak. Hareketsiz hesapların verdiği talimatlar ise otomatik olarak iptal edilecek. Söz konusu işlem çiftlerindeki token’lar talimatla başka varlıklara dönüştürülecek.

25 Ekim tarihinden itibaren söz konusu varlıklar için yapılan yatırma işlemleri geçersiz sayılacak. Coin’lerin çekimleri 25 Ocak 2023 gününe kadar devam edecek. Binance token listeleme ve delist etme açıklamalarında yaptığı gibi birkaç madde yayımladı. Borsa, ekibin projeye olan bağlılığı, geliştirme seviyesi, işlem hacmi ve likidite ile ağ saldırılarından korunma gibi özeliklere dikkat çekerek bunlara uymayan varlıkların liste dışı edildiklerini belirtti.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu