Altcoin HaberleriManşet

Binance CEO’su: Tüm altcoin’ler yükselmeyecek!

Sponsorlu İçerik

Altcoin‘lerin hepsi yükselmeyecek! Binance CEO’su Changpeng Zhao, bir sonraki boğa koşusunda tüm altcoin’lerin %95’inin yükselmeyeceğini açıkladı.

Son birkaç haftadır Bitcoin fiyatı istikrar kazanamadı. Bitcoin hakimiyetinin düşmesiyle altcoin’ler BTC’den daha iyi performans gösteriyor. Piyasa değerine göre ikinci sıradaki Ethereum (ETH) haftalık grafikte %7.55 oranında yükseldi.

ETH fiyatındaki artış, temel olarak uzun zamandır beklenen Ethereum 2.0’a yükseltme ve DeFi sektöründeki büyümeden kaynaklandı. Cardano haftalık ve aylık grafikte sırasıyla %54.78 ve %48.88 ile büyük bir artış kaydetti. Kripto para, Shelley yükseltmesinin ADA için staking fonksiyonlarını etkinleştirecek olan lansman açıklamalarından yararlandı.

Bu bağlamda, bazı analistler yeni bir altcoin sezonunun geleceğini tahmin ediyorlar. Bunlardan biride Blockfyre’in teknik analiz başkanı Pentoshi. Twitter hesabıyla aracılığıyla altcoin’leri yorumladı. Ve altcoin sezonunun başında olduğumuz tezini savundu.

Pentoshi:

”Bazı insanlar bunun altcoin sezonu olduğunu düşünmüyor. Dogecoin’e bak. Bitcoin hakimiyetine bakın. 3 yıllık trend 900+ günde ilk kez + LH ve LL makrosu kırıldı. Robin Hood ve Tik Tok’un perakende satışlarına bakın. 2017 tekrarlanmak üzere. Giderek daha fazla ilgi var.”

Buna karşılık, Binance CEO’su Changpeng Zhao, piyasanın altcoin sezonunda olduğunu reddetti. Zhao, bazı kripto paraların önemli artış görmesine rağmen, bunun piyasadaki altcoin’lerin %95’i için geçerli olmadığını söyledi.

Changpeng Zhao:

”Bir sonraki altsezon da tüm altcoin’ler yükselmeyecek. Eğer bir proje 3 yıldır sürüyorsa, ancak gösterilecek çok şey yoksa, o zaman… Sürekli olarak gelişen projeler başarılı olacak. Daha çok %95’i başarısız olacak.”

Bitcoin hakimiyeti 2 ayın en düşük seviyesinde

Bununla birlikte, CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, altcoin sezonunun yaklaştığını gösteriyor. Bitcoin hakimiyeti göstergesi son iki aydır düşüş gösteriyor. Haberimizin yayına girdiği sırada %63.0’dı.

Analist Anbessa’ya göre, bu kısa vadede bir altsezonunun olabileceğini gösteriyor. Analist, Haziran ayında yaptığı açıklamada Bitcoin hakimiyeti için destek seviyesinin %65.65 olduğunu belirtti. Bundan daha düşük bir rakam, altcoin’ler için ”yükselişin başlangıcı” anlamına geleceğini belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu