Altcoin Haberleri

Binance, HNT’yi delist edeceğini duyurdu

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Binance, son dönemde yöneticilerinin topluluk aleyhine ciddi kazanç sağladığı iddia edilen Helium’u (HNT) liste dışı etme kararı aldı.

Binance tarafından bugün yapılan açıklamada son dönemin tartışmalı token’ı HNT’yi delist edileceği kaydedildi. Borsa açıklamasının devamında 12 Ekimde çapraz ve izole margin çiftlerinde HNT/BUSD, HNT/USDT’yi 14 Ekim tarihinde ise spot işlem çiftlerinde HNT/BTC ve HNT/USDT’yi liste dışı bırakacağını duyurdu.

Ek olarak yarından itibaren HNT/BUSD ve HNT/USDT çiftlerinde çapraz ve izoel margin kredi alma işlemleri de durmuş olacak. 12 Ekim tarihinde ek olarak HNT/BUSD ve HNT/USDT çiftlerinde kullanıcıların tüm pozisyonları da kapatılacak.

Uzun süredir tartışılıyordu

DeFi projesi olan Helium, geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana ciddi iddiaların odağında yer almış, topluluğu da bu eleştirilerden nasibini almıştı. Helium’a yatırım yapan kullanıcılar cihaz maliyetleri açısından büyük bir yük sırtlamışlardı. Çünkü proje yöneticileri HNT’nin çıktığı 2019 tarihinden bu zamana kadar eşit ve adil dağıtım konusunda söz vermişlerdi.

Helium projesi topluluk tarafından o kadar desteklendi ki, proje, web3 ve metaverse’e yaptığı yatırımlarla bilenen a16z’nin liderlik ettiği yatırım turunda 360 milyon dolar topladı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu