Altcoin Haberleri

E. Musk, yükseltmeye alıştırdığı DOGE’yi bu defa düşürdü

Sponsorlu İçerik

Dogecoin, Elon Musk‘ın her hamlesine bir tepki veren bir coin. Dün de katıldığı program sonrası DOGE’nin 1$’a ulaşacağı konusunda herkes emindi. Ama maalesef böyle olmadı. DOGE 1$ beklentileri arasında %20 düşüş gösterdi.

Dogecoin‘in yaşadığı düşüş sebebinin büyük bir kısmı Saturday Night Live komedi şovu sayesinde gerçekleşti. Birçoğu, Elon Musk‘ın kripto parayı milyonlarca insana tanıtacağını ve böylece token’a olan ilgiyi artıracağını savundu. Ama beklentiler karşılanmadı ve Elon Musk, Dogecoin hayranlarının istediği şeyi yapmak yerine, enerjisini şovda şakalaşmaya ayırdı.

Korku hikayesi

Her şey, aktörlerin anneleriyle birkaç saniye güzel sözler paylaştığı özel bir Anneler Günü skeciyle başladı. Daha sonra, Elon’un müdahalesi sırasında, annesi özellikle bu günde ona Dogecoin vermemesini rica etti.

Elon, annesinin hayal kırıklığına uğrayacağını söyledi. Ve böylece korku senaryo başladı.

İkinci tur birkaç dakika sonra Elon‘un bir haber programını simüle eden ünlü “Weekend Update” skecinde yer almasıyla geldi. Bunda, ev sahipleri Dogecoin‘in ne olduğunu sordu ve Elon‘un cevapları tatmin edici olmadığını kanıtladı. Kripto para birimlerinin “para biriminin geleceği” olabileceğini ve sonunda “dünyayı ele geçirebileceklerini” söylese de, herkes tatmin olmuş gibi değildi.

Bir saat süren program boyunca Dogecoin, tarihinin en büyük kırmızı mumu kaydederek 0,7 dolardan 0,42 dolara düştü. Saatlik mum sonunda 0,54 dolardan kapandı.

DOGE / USD
DOGE ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Dogecoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu