Altcoin HaberleriManşetSon Dakika

International Money Express, Ripple(XRP) Ödeme Ağına Katıldı

Sponsorlu İçerik

Intermex, ABD‘den Meksika‘ya en büyük havale hizmeti sağlayıcılarından biri. 100.000 ödeme yeri içeren bir ağ aracılığıyla yılda 30 milyondan fazla ödeme işlemi gerçekleştiriyor.

Öncelikle Latin Amerika ve Karayip koridoruna odaklanan para havale hizmetleri şirketi olan International Money Express, Inc. (Intermex), bugün küresel ödemeler için kurumsal blockchain çözümleri sağlayıcısı Ripple ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ortaklık, Intermex‘in Ripple‘ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) ürününü kullanmasını sağlayacak. Intermex, şirketin küresel para gönderen küresel finansal kurumlar ağı RippleNet‘e katılacak. Intermex, Amerika Birleşik Devletleri ve Meksika arasındaki daha hızlı, şeffaf sınır ötesi havale hizmetleri için RippleNet‘ten yararlanacak.

ODL, Ripple‘nin XRP’sini gönderen ve alan para birimleri arasında gerçek zamanlı bir köprü olarak kullanır. Ve sınır ötesi ödemelerde ön finansman hesaplarına duyulan ihtiyacı hafifletir. ODL, USD-MXN, USD-PHP, AUD-USD ve PHP ve EUR-USD’den oluşan koridorlarda mevcuttur. APAC, EMEA ve LATAM genelinde ek koridor planları 2020 için geliştirilmekte.

Intermex CEO’su Bob Lisy:

“Ripple ekibi ile ortaklığa başlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz ve büyümeyi teşvik etmek ve daha fazla verimlilik sağlamak için RippleNet ve ODL’de yeni çözümler uygulamayı dört gözle bekliyoruz.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu