Altcoin HaberleriManşet

Justin Sun, en büyük rakibine karşı mağlup oldu

Sponsorlu İçerik

Tron CEO’su Justin Sun kısa süre önce takipçilerinden TRON 4.0 ve Ethereum 2.0 arasında seçim yapmalarını istediği bir anket yayınladı.

Anket katılımcılarının yüzde 72.6’sı Ethereum lehine oy kullandı, Ethereum‘un açık ara kazanması 18 saat sürdü ve 22 binden fazla oy aldı. Oylamanın bitmesine iki gün kaldı, ancak iki rakip proje arasındaki boşluğun ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında, TRON 4.0‘ın arayı kapatması pek olası görünmüyor.

Anket, Sun’ın en popüler Blockchain tabanlı merkezi olmayan platformların yeni güncellemesi olan TRON 4.0‘ın lansmanıyla ilgili açıklamasını takip ediyor.

Tron‘un yeni güncellemesi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşılmasa da, bazıları bunu çok sayıda gecikmeyle uğraşan Ethereum 2.0‘a geri dönme girişimi olarak gördü.

Uzun süredir beklenen proof-of-stake algoritmasına geçiş, Ethereum geliştiricileri hatalarla boğuşurken bir kez daha ertelenebilir. Bu arada Tezos, Zilliqa ve Cosmos gibi rakip projeler zaten başarılı bir şekilde staking’e başladı.

Bununla birlikte, Nisan ayında yayınlanan yeni bir DappReview raporuna göre, Ethereum, merkezi olmayan finans ekosisteminin patlayıcı büyümesi nedeniyle merkezi olmayan uygulamalarda EOS ve Tron‘un önünde yer alıyor. Bu arada, Tron’un dApp etkinliği 2020’nin Nisan ayında yüzde 74 düştü.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu