Altcoin HaberleriManşetSon Dakika

Kripto Para Pazarında Hacim Patlaması Yaşandı!

Sponsorlu İçerik

Geçtiğimiz hafta altcoin pazarı ciddi bir patlama yaşadı, düşüş trendinin direnç olarak görülen seviyesine doğru atılım yaşanmakta ve kripto para piyasası Bitcoin‘e 30 Milyar$ ‘ın üzerinde değer katan bir ralliye çıktı.

Breakout’a, toplam altcoin piyasa değeri haftalık fiyat tablosundaki en yüksek alım hacmi eşlik etti. Bu, alt kısmın nihayetinde altcoinlerin etkisinin olduğu düşünülebilir. Bu hacim patlaması ile birlikte piyasa yakında bir boğa aşamasına yeniden girebilir.

18 Aralık 2019’da, kripto para pazarındaki altcoinlerin çılgınca artmaya başladı. Altcoin çoğunluğu, son 30 gün içinde %40 veya daha fazla yükselişler yaşadı.

Birçok üst analiste göre hacim tipik olarak fiyattan önce gelir ve eskiden kaybedilen kazançların çoğunu potansiyel olarak geri telafi ederek yakında daha fazla yükselme hazırlığında olduğunun işaretidir.

Güçlü bir direnç kırılmasından sonra, tipik olarak eski direnci destek olarak onaylamak için fiyat geri gelir. Altcoinler bunu onaylamak için desteğe döndüğünde, kripto para yatırımcıları için en iyi finansal fırsat oluşabilir.

Pazarda yüksek hacim bir düzeltme hareketinin beklentisini oluştursada yakın vadede yep yeni yükselişlerin ve direnç seviyelerine dikkat edilmesi gerektiğini seviyenin kırılması halinde daha pozitif yaklaşımların oluşabileceğini düşünebiliriz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu