Altcoin Haberleri

MicroStrategy başkanından DOGE’ye piyango bileti benzetmesi

Sponsorlu İçerik

Michael Saylor‘a göre DOGE gerçek bir dijital varlık değil, çünkü popülaritesi geçici. Bitcoin ise “önümüzdeki yüz yıl boyunca” gerçek bir kripto para birimi.

MicroStrategy CEO‘su Michael Saylor, Dogecoin satın almayı piyango bileti satın almakla karşılaştırdı. “Biraz para kazanma şansı” ile eğlenceli olabileceğini söyleyen Milyarder, Dogecoin’in popülaritesinin avantajları olduğunu belirtti. Örneğin, altcoin, kripto endüstrisine daha fazla meraklıyı dahil etmeyi teşvik ediyor. Ancak Saylor, sadece eğlence için dijital para ile etkileşime girdiklerini belirtti.

MicroStrategy başkanı DOGE için:

“Dogecoin’i torununuza veya torununuza bırakmak isteyeceğinizi sanmıyorum”

Daha önce CEO Michael Saylor, Bitcoin‘in 21. yüzyıl için ana değer deposu olacağını söylemişti. MicroStrategy, halka açık şirketler arasında en fazla kripto para sahibi. Şirket şu anda ortalama 24,3 bin dolar fiyatla satın alınan 91,5 bin bitcoine sahip.

9 Mayıs’ta, SpaceX‘in, DOGE-1 misyonunun bir parçası olarak Geometric Energy Corporation‘ın uzay uydusunu ay yörüngesine fırlatmak için ödeme olarak Dogecoin‘i kabul edeceği aktarılmıştı.

Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu