Altcoin Haberleri

Tesla, DOGE’yi ödeme seçeneğine eklerse fiyata etki eder mi?

Sponsorlu İçerik

Tesla CEO‘su Elon Musk, bugün 5 milyondan fazla takipçisinden ”Tesla‘nın Dogecoin‘i bir ödeme şekli olarak kabul edip etmemesi” konusunda oy vermelerini isteyen bir Twitter anketi gerçekleştirdi. Anket sonucu olumlu olursa, Tesla’nın ABD’deki müşterileri için web sitelerine ödeme şekli olarak Bitcoin‘i ekledikten sadece bir ay sonra popüler elektrikli arabaları için Dogecoin ödemesi eklemesine de yol açabilir.

Tesla’nın Doge’yi kabul etmesini istiyor musun?

Musk’ın DOGE ile olan bağı otomobil şirketi için bir ödeme şekli olarak Dogecoin’in eklenmesine yol açabilir. Musk, epey bir süredir Doge ile ilgili paylaşımlarla coini ön plana çıkartıyor.

Doge fiyatı, Musk‘ın SNL programından sonra %40 oranında düşüş yaşadı. Birçok yeni yatırımcının Doge’nin 1 dolara yükselmesi umuduyla önemli miktarda para kaybetmesine yol açtı.

Tesla ödeme seçeneği beklentisinde DOGE fiyatı artacak mı?

Dogecoin fiyatı, Musk’ın tweet’lerine dayanarak sık sık yükseldi ve dünyanın en değerli otomobil üreticisi için bir ödeme seçeneği olarak eklenmesi beklentisi, fiyatını önceki trendlere göre yeni ATH’lere itebilir. Doge’nin piyasa değeri açısından en büyük 4. dijital varlık haline gelmesi, Doge’nin bu boğa sezonundaki ilerlemesinin kanıtı. Bununla birlikte, birçok analist, Doge’un yüksek volatilite ve sonsuz arzının diğer kripto para birimlerini inceleme altına alabileceği konusunda uyardı.

Dogecoin fiyatı şu anda 0,50048 $ seviyesinin üzerinde işlem görüyor ve ABD piyasaları yükseldikçe fiyat daha da artabilir. Tesla, Musk’ın Twitter anketine dayanan bir DOGE ödeme seçeneği eklemeye devam ederse Dogecoin, BNB‘yi geride bırakıp piyasa değeri itibariyle üçüncü en büyük dijital varlık haline gelebilir.

 
Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu