Altcoin Haberleri
Trend

UPbit ve Bithumb Borsalarında Büyük Temizlik!

Sponsorlu İçerik

Güney Kore‘nin en büyük iki kripto para borsası olan UPbit ve Bithumb, listelerinde temizliğe gidiyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama da bulunan iki büyük borsa, toplamda 19 kripto para birimini liste dışı edeceğini duyurdu.

UPbit borsası, 17 kripto parayı sistemlerinden kaldıracağını duyurdu.Borsanın sistemden kaldıracağı kripto paralar listesi şu şekilde:

Memetic (MEME), MonetaryUnit (MUE), NAGA (NGC), VeriCoin (VRC), Swarm City (SWT), Gnosis (GNO), Feathercoin (FTC), Viacoin (VIA), Patientory (PTOY), GameCredits (GAME), Blockparty (BOXX), Dragonchain (DRGN), IHT Real Estate Protocol (IHT), Humaniq (HMQ), OKCash (OK), Odyssey (OCN) ve MonaCoin (MONA)

Kripto para borsasının sitesinde yaptığı açıklama da koinlerin liste dışı edilme sebebi her bir koin için ayrı ayrı açıklandı.Tüm koinlerin içerisinde yer bulan açıklama ise, ”koin ekipleri ile temas kurmak için girişimde bulunulduğu ama bir cevap alınamadığı” belirtildi.

Kripto para birimleri 6 Mart‘ta platformdan kaldırılacak.

Listesinde düzenlemeye giden diğer borsa olan Bithumb ise 2 kripto para birimini kaldırma kararı aldı. Borsanın yaptığı açıklamada, CyberMiles (CMT) ile Populous (PPT) 9 Mart‘ta kaldırılacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu