Kripto Para AnalizleriManşet

Analiz: ETH 3.000 $’a ulaşabilir mi?

Sponsorlu İçerik

Ethereum , geçen hafta kripto para piyasasında geniş tabanlı düşüşler sırasında 2.000 $ ‘lık desteği test etti . Dört saatlik grafikte 200 Basit Hareketli Ortalama (SMA) ve 2.200 $ destek, toparlanmanın istikrarlı olmasını sağlamada çok önemli bir rol oynadı.

Pazartesi günü boğalar, 50 SMA ve 100 SMA‘nın üzerine çıkarak fiyat üzerindeki hakimiyetini artırdı. Teknik seviyeler geliştikçe, Ether fiyatı 2.500 dolara attı. Bu seviyenin üzerinde kısa bir kırılma, boğaların dikkatlerini son rekor olan 2.600 $‘a kaydırdı.

Bununla birlikte, 2.500 $’lık direnç sarsılmadan kaldığı için satış baskısı belirginleşiyor. ETH, yoğun çekişme sırasında 2.500 doların altında marjinal olarak işlem görüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), ayıların daha güçlü bir şekilde ortaya çıkabileceğini ve kırılmayı sırasıyla 2.600 dolar ve 3.000 dolara doğru sabote edebileceğini gösteriyor. Fiyattan düşüş eğilimi, düşüş görünümünü güçlendiriyor gibi görünüyor. RSI trend çizgisinin üzerine çıkmadığı ve aşırı alım bölgesine girmediği sürece, kısa vadede genel yük baskısı artacaktır.

2.500 doları geçen gerçek bir kırılma, boğaların 2.600 doları aşmaya odaklanmasına izin verecektir. Bu seviyenin üzerinde alım satım yapmak, yükseliş trendi 3.000 $ ‘a doğru ilerlerken büyük alım emirlerini de tetikleyecektir.

ETH/USD dört saatlik grafik

ETH/USD Grafik

Hareketli Ortalama Yakınsama Ayrışmasının (MACD) boğasal bir dürtüye sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. MACD çizgisi, gösterge pozitif bölgede tutarken sinyal hattından sapmayı artırır. Bu teknik görünüm geçerli olursa, Ethereum 2.500 $ ‘ın üzerine yerleşecek ve 3.000 $‘ lık kazançlar için çerçeve oluşturacak.

Ethereum gün içi seviyeleri:

Spot oranı: 2,502 $
Trend: 2.500 $ ‘da çok önemli
Oynaklık: Düşük
Destek: 2.400 $, 2.200 $ ve 2.000 $
Direnç: 2.600 Dolar

Analiz bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu