Kripto Para AnalizleriManşet

XRP, yükseliş momentumunu yeniden yakaladı

Sponsorlu İçerik

Ripple, 1 $ ‘dan kurulan desteğin toparlanmasının ardından son 24 saatte %26 arttı. Bu iyileşme, Bitcoin‘in 50.000 $’ın üzerindeki getirisi ve Ethereum‘un 2.500 $‘ ı geçen rallisi ile birlikte gerçekleşti. XRP, düşen kama modelinin yükseliş etkisinin ortasında, haber yazılırken 1,43 dolardan işlem görüyordu.

Dört saatlik grafik, son derece boğa deseninin oluşumunu gün ışığına çıkarıyor. Düşen bir trendin ortasında düşen kama kalıplarının olduğuna dikkat edin. İki trend çizgisi, modeli oluşturmak için bir araya gelerek, düşük tepeler ve düşük dipler arasında bağlantı kurar.

Çizgiler arasındaki boşluk daraldıkça varlık kırılmaya yaklaşır. Genellikle, fiyat üst trend çizgisinin direncini aştığında nihai bir yükselme gerçekleşir. Örneğin, Ripple, desteğin 1 dolardan geri dönerek şu anda kopuşun ortasında.

Bu arada, boğalar 1,4 doların üzerinde destek arıyor ve bu da 1,5 doların üzerindeki seviyelere ve 2 dolara odaklanmalarına izin verecek. Hemen yükseliş, 100 Basit Hareketli Ortalamadaki (SMA) dirençle sınırlandı. Ripple, kırılırsa, 2 $‘a giden hızlı yükselişin diğer engel noktalarına geçiş yapacak.

Kama paterni kırılmasının yanı sıra, Ripple‘ın yükseliş trendi, Hareketli Ortalama Yakınsama Uzaklaşması (MACD) göstergesi tarafından destekleniyor. Gösterge tekrar pozitif bölgeye girdi ve MACD çizgisi (mavi) sinyal çizgisinin üzerinden geçiyor. Teknik tablo değişmeden kalırsa, yükseliş trendi önümüzdeki seanslar boyunca devam edecek.

XRP/USD dört saatlik grafik

XRP/USD Grafik

Göreceli Güç Endeksi (RSI), aşırı satım bölgesinden kademeli bir toparlanma yaptıktan sonra yükseliş trendini de doğruluyor. Aşırı alım alanına girmesi, 2 $ ‘a yaklaşan kazançlar için kuyruk rüzgârına ek olarak daha fazla satın alma işlemlerini tetikleyecektir.

Gün içi XRP seviyeleri

  • Spot oranı: 1,4 dolar
  • Trend: Boğa
  • Oynaklık: Yüksek
  • Destek: Dört saatlik grafikte 50 SMA, 1,12 dolar ve 1 dolar
  • Direnç: 100 SMA, 1,5 Dolar ve 2 Dolar

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu