Bitcoin HaberleriSon Dakika

ABD’li Yetkililer Endişeli

Sponsorlu İçerik

ABD Finansal Hizmetler Komitesi, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin terörist grupları tarafından faaliyetlerini finanse etmek için kullanımının artmasından dolayı toplandı.

ABD Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi, hükümet yetkililerinin ülke içindeki terörizm faaliyetlerinde Bitcoin ve kripto para birimlerinin kullanımı hakkındaki endişelerini dile getirdiği bir duruşma düzenledi. Hükümet yetkilileri tarafından, Bitcoin ve diğer kripto paraların terörizmin finansmanında kullanıcılara anonimlik sağladığı için artan kullanımı nedeniyle yapıldı.

ABD Kongre üyesi Kaliforniyalı Brad Sherman, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini eleştirmesiyle biliniyor. Daha önce, kongre üyesi tüm kripto para birimlerini yasaklamıştı. Bu kez kongre üyesi, kripto paraların güvenliği ve gizliliğinin ülke içindeki teröristlerin ABD’deki operasyonlarını finanse etmesinde önemli bir rol oynadığını söyledi.

Bitcoin’in Daha İyi Düzenlemelere İhtiyaç Var

New Jersey Ulusal Güvenlik ve Hazırlık Ofisi Direktörü Jared Maples de teröristlerin kripto para kullandıklarını söyleyerek benzer açıklamalar yaptı. Komite üyeleri, Neo Nazi terörist grubu üyelerinin faaliyetlerini yürütmek için Bitcoin bağışlarını kullandığı çeşitli olaylara dikkat çekti. Yetkililer, bu gruplarla hiçbir ilgisi olmayan kripto para kullanıcılarının gizliliğine dikkat ederken, hain faaliyetler için Bitcoin kullanan insanları yakalamanın önemli olduğunu belirtti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu