Bitcoin HaberleriManşet

Analist, Bitcoin’in son hareketini yorumladı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Adam Mancini, Bitcoin‘in son hareketini yorumladı. Analist BTC’nin sadece altı ay içinde 24.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Mancini, BTC’nin üç yıllık konsolidasyonunu sona erdirmeye ve altını takip etmeye hazır olduğunu belirtti.

“Bitcoin, altının ayak izlerini takip etmesi muhtemel bir hareket için hazırlanıyor. Çok yıllı bir üçgene dönüşüyoruz ve bunlar küçük hareketlerle sonuçlanmıyor. Bu kalıba giren eğilimin yükselmesi göz önüne alındığında, önce 15.000 dolara sonra 24.000 dolara ulaşacak.”

Adam Mancini bitcoin analiz grafigi

Mancini’nin tahmini, Bitcoin’in 10.000 dolarlık psikolojik direnci kırması ve yayınlandığı sırada 10.824 dolara ulaşmasıyla geliyor.

Bitcoin’in son hareketi farklı olabilir

Bitcoin yıl boyunca bu seviyenin üzerine çıkmak için mücadele ederken, Glassnode BTC’nin beş rakamın üzerindeki son hareketin farklı olabileceğini öne sürüyor.

Kripto analiz platformu, her bir Bitcoin işleminin değerine bakarken, kripto paranın son taşınmasından bu yana geçen gün sayısına ağırlık verdi. BTC’nin hafta sonu boyunca 10.000 doların üzerine çıktığı için düz kaldığını ve HODL edenlerin varlıklarını satma fırsatı bulamadığı sonucuna vardı.

Bir başka üst düzey kripto para analisti kısa vadede daha temkinli olunması gerektiğini savunuyor. Analist Dave the Wave, BTC’nin önemli bir düzeltmeden geçmesini ve bir sonraki boğa döngüsüne başlamadan önce 6.900 dolara kadar düşmesini bekliyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu