Bitcoin HaberleriManşet

Analist: Bitcoin yeni zirve için 9.600 doları geçmeli

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin fiyatının kısa vadeli beklentileri hakkındaki görüşünü paylaştı. 9.250 dolar seviyesini tutması durumunda Bitcoin‘in yükselmeye devam edeceğini ve aşağıdaki senaryonun gerçekleşmesi durumunda 11.500 dolara yükseleceğini belirtti.

15 Haziran’da Bitcoin, CoinMarketCap’teki rakamlara göre 9.000 dolar seviyesinin altına düştü, ancak orada kısa bir süre kaldı ve hızlı bir şekilde iyileşti. O zamandan beri, BTC 9.440 dolarlık alanı geri aldı. Şimdi, analist Michael van de Poppe, Bitcoin‘in yükselişi sürdürmesi için beklediği koşulları paylaştı.

Analist, Bitcoin‘in yukarı doğru hareket etmeye başlaması için tutması gereken seviyelerin 9.200 dolar ve 9.250 dolar olduğunu belirtti. Ayrıca, BTC‘nin yeni zirvelere çıkması için 9.550 dolar ve 9.600 dolar aşması gerektiğini söyledi.

Son olarak, analist 10.250 dolar ve 10.500 doların üzerindeki ivmenin Bitcoin‘in 11.500 doları hedeflemesine izin vereceğini iddia etti.

Küresel para arzı neredeyse yüzde 70 arttı

Tressis baş ekonomisti Daniel Lacalle, Bitcoin fiyatı ile küresel para arzı ve yükselen piyasa para birimi endeksi arasındaki oranı gösteren grafik paylaştı. Grafik, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaştığı Aralık 2017’nin sonundan bu yana, küresel para arzının yaklaşık yüzde 70 arttığını ve şu anda toplamda yaklaşık 85.7 trilyon dolar olduğunu gösteriyor.

Bitcoin’e karşı küresel para arzı ve gelişmekte olan ülke para birimi endeksi.

Bu, ABD Fed Rezervi ve diğer büyük ülkelerin merkez bankaları tarafından başlatılan QE programının sonucu olarak ortaya çıkıyor.

Ayrıca, BBC tarafından bildirildiği üzere İngiltere mevcut pandemiden dolayı ekonomiyi desteklemek için fazladan 100 milyar pound sterlin enjekte etti. Birçoğu, küresel para arzındaki büyümenin, yakın veya orta vadede Bitcoin için olumlu olacağına inanıyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu