Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

Analistler, Bitcoin Fiyat Tahminlerini Paylaştı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası BitMEX‘in araştırma kolu 2020 için bir dizi tahmin yayınladı. Araştırmaya göre, Bitcoin’in oynaklığının devam edeceğini gösteriyor.

BitMEX‘e göre, BTC’nin genel kripto pazarındaki hakimiyeti %75‘in altında kalacak. Rakam, altcoin pazarının, aksi tahminlere rağmen, öngörülebilir bir gelecek için burada olduğunu gösteriyor.

2019’da Bitcoin’in hakimiyeti yılın çoğunda istikrarlı bir şekilde arttı ve Eylül ayında yaklaşık %70‘lik bir zirveye ulaştı. CoinMarketCap‘e göre şu anda %68.85.

Tarihsel olarak, altcoin pazarı Bitcoin’in baskınlığı düştüğünde yükselir.

BitMEX Araştırmasına göre, BTC’nin genel pazardaki payı %30‘a kadar düşebilir. BTC son olarak Ocak 2018’de Bitcoin ve altcoin pazarındaki çılgınlığın zirvesinde %32‘ye kadar düştü.

BitMEX ‘in Araştırma kolu, BTC için geniş fiyat tahminleri haritası hazırladı. Şirket, Bitcoin’in önümüzdeki yıl 15.000$ ‘a kadar yükselmesini bekliyor ve en kötü senaryoda 2.000$ ‘ın üzerinde kalacağını söylüyor.

Kısa vadede, popüler analistler Scott Melker ve The Cryptomist potansiyel Bitcoin sıçramasını bekliyor.

Cryptomist, boğaların daha fazla yükseliş için ivme kazanmasını ve 7.650$ ‘ı aşmasını bekliyor.

“Kama şimdiye kadar mükemmel oynuyor. Hedefe ulaşıldı. Bu 7.650$ direncini kırabilirsek, o zaman 8.400$ bölgesine geleceğini hissediyorum. Soru, önce yana mı? ”

West Texas Capital‘den Scott Melker pozisyonunu yeni artırdığını ve BTC’yi 7.445$ ‘dan satın aldığını söyledi. Bitcoin’in yaklaşık 7.860$ ‘lık direnci kırması için beklediğini belirtti.

“Farklı görünüm, aynı alan. Gördüğünüz gibi, anahtar direnç 7.860-70$. Aynı zamanda yerel ticaret aralığının en üstünde (mavi gölgeli alan). Aralığın altındaki fitil, fiyatın sıçrayabileceğinin açık bir sinyaliydi. Şimdi aralıktan çıkması gerekiyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu