Bitcoin HaberleriSon Dakika

Analistlerden Kısa Vadeli Bitcoin Tahmini

Sponsorlu İçerik

Bu ayın başlarında, Bitcoin fiyatı 6.500$ ‘a düştü, bu da lider kripto para birimi için 6 ayın en düşük seviyesiydi. Bitcoin fiyatı için kısa vadeli tahminler tekrar düşebileceği yönünde. Birkaç analist, herhangi bir olumlu ivme kazanmadan önce Bitcoin’in bir kez daha 7.000$ ‘ın altına düşebileceğini tahmin ediyor.

Kripto para analisti Mexbt, ters baş ve omuz tabanını potansiyel olarak tamamlamak için fiyatın 6.900$ ‘a düşeceğini düşünüyor. Ayrıca Bitcoin’in bu kanaldan Şubat-Mart 2020’ye kadar çıkacağını da sözlerine ekledi.

Mexbt, kısa vadede Bitcoin hakkında aşağı yönlü tahmin yapan tek analist değil. Bazı analistler 7.000$ ‘ın altına inmesi yönünde bir hareket bekliyorlar. Başka bir analist, Bitcoin’in buradan yavaş yavaş kanama görmesini beklediğini tweetledi.

Çin, kripto ticaretini engellemeye devam ediyor

Bu ayın başlarında Çin, ülkedeki kripto para şirketlerini çökerteceğini duyurdu ve bu da Bitcoin’in düşmesine neden oldu. Daha önce bildirdiğimiz gibi, Çinli yetkililer Tangshan şehrinde yaklaşık 7.000 Bitcoin madencilik makinasına el koydu. Birçok kripto para tesisi tamamen kapatıldı veya yerel kullanıcılara hizmet vermeyi durdurdu. Yazma sırasında Bitcoin 7.240$ ‘dan el değiştiriyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu