Bitcoin HaberleriManşet

Anthony Pompliano Bitcoin Fiyat Tahminini Paylaştı

Sponsorlu İçerik

9 Şubat’ta, Bitcoin Ekim 2019’dan sonra ilk kez 10.000 doları aştı. Morgan Creek Captial’un kurucu ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin fiyat tahminiyle yatırımcıları gelecek için daha heyecanlandırdı. Pompliano, resmi hesabından bir Twitter yayınında, Aralık 2021‘e kadar Bitcoin‘in 100.000$ ‘ı geçeceğini belirtti.

Ayrıca, Bitcoin arzının sabitleneceğini ancak talebin artmaya devam edeceğini belirtti. Ancak, Bitcoin‘in buradan ne kadar ileri gidebileceğini sadece zaman gösterecek.

Bazıları, 200.000 dolara kadar yükselmesinin Bitcoin için şaşırtıcı olmayacağını söylüyor. Diğerleri ise, Bitcoin‘in 65.000 ile 180.000 dolar arasında büyük bir artış göstereceğini tahmin ediyor. Bitmex’in CEO’su Arthur Hayes de Bitcoin’e olumlu yaklaşanlar arasında. Hayes tweetinde boğa piyasasında olduğunu ve 20.000 doları beklediğini doğruladı.

Balinalar BTC’ye 2.4 Milyon Dolar Daha Yatırım Yaptı

Bitcoin‘in böyle bir yükseliş sergilemesi, esas olarak dünya çapında meydana gelen son olaylardan dolayı kaynaklandığı iddia ediliyor. ABD-İran gerilimleri ve corona virüs salgını ile Bitcoin, altın ve petrol gibi olumlu tepki gösterdi. Ekonomi ve hisse senetleri düşerken, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri yeni zirvelere yükseldi.

Geçen hafta balinalar Bitcoin‘e 2,4 milyon dolar daha yatırım yaptı. Bunlar BTC‘nin yükselişinin ve 2020’de de devam etmesinin birkaç nedeni arasında.

Bitcoin‘in bugünkü fiyatına bakıldığında 9.825$. Dünden bu yana neredeyse %2.75 düşüş oldu. Ancak, uzun vadede yükselmesi bekleniyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu