Bitcoin HaberleriManşet

Araştırmacıya Göre Bitcoin Hala Makro Yükselişinde

Sponsorlu İçerik

Bitcoin sahipleri geçtiğimiz aylarda endişelenecek çok şey vardı. Örneğin, BTC‘nin fiyatı bu yılın Haziran ayından bu yana % 50 oranında düşerek 14.000 Dolar‘dan 6.600 Dolar‘a kadar düştü. Ayrıca, Çin’in dijital para birimi oluşturma niyetinin yanı sıra, Facebook’un kripto para birimine girmesi nedeniyle düzenleyici incelemelerde artış yaşandı.

Yine de, sektörde çalışan üst düzey bir araştırmacı, kripto para biriminin uzun vadeli temel yükselişinin bozulmadan devam etmesi gerektiğini gösteren kapsamlı bir Twitter mesajı yayınlayarak BTC sahiplerine güvence vermeyi amaçladı.

Los Angeles merkezli kripto fonu Ikigai Asset Management‘ın kıdemli bir araştırmacısı olan Hans Hauge, geçtiğimiz günlerde önde gelen kripto para biriminin neden yükselişe geçtiğine dair nedenleri bir araya getirdi.

İlk olarak, dünyanın 17. büyük Bankası Deutsche Bank tarafından yazılan bir raporda yayınlanan Bitcoin ve kripto paralar hakkında Visa direktöründen aşağıdaki paylaşımına dikkat çekti. İçinde, Blockchain cüzdanının kullanıcı sayısının (blockchain.com) 2030 yılına kadar 6 kat daha yüksek olan 200 milyonu aşabilir. Aynı raporda, bir Deutsche Bank analistinin, Bitcoin‘in finansal sistemde devam etmesi durumunda fiat paraların yerini alabileceğini söyleyen bir görüş de yer aldı.

Araştırmacı ayrıca, halving yaklaşırken yatırımcıların Bitcoin’lerini kilitli tuttuğunu, rezerv risk göstergesinin uzun vadeli bir alım bölgesi oluşturduğunu ve fiyatın nispeten güçlü kaldığını öne sürerek geleceğin parlak olduğunu belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu