Bitcoin HaberleriSon Dakika

Avustralya’daki Yangınlara Bitcoin İle Destek Olabilirsiniz

Sponsorlu İçerik

Avustralya’da Eylül ayında başlayan ve yaklaşık 20 kişinin öldüğü orman yangınları kontrol altına alınamıyor. Avustralya’nın tarihteki en büyük orman yangını krizi ve hem vahşi yaşam hem de yerleşim alanlarında hasara yol açıyor. Yangında, 5 milyon hektar arazi kül oldu. Avustralya, son derece çeşitli hayvanlara ev sahipliği yapıyor ve bu hayvan popülasyonlarını kaybetme çizgisinde bir kriz anlamına geliyor.

Avustralya orman yangınlarına yardım sağlamak için Bitcoin bağış adresi açıldı. #AustraliaBurning etiketiyle kripto para topluluğuna yayıldı ve Bitcoin bağışları gelmeye başladı. Toplanan bağışlar Avustralya itfaiye teşkilatına gönderilecek.

Kripto para bağışı yeni bir olay değil, çeşitli projeler için bağış açan birden fazla proje var. Ancak BTC bağışları şimdiye kadarki en değerli ve likit bağışlardır. Sadece bir bağış adresi açma kararı, aracı şirket ve kurumla çalışma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan,  Instagram hesabımızdan,  Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu