Bitcoin HaberleriManşet

Bakkt, Bitcoin vadeli işlemlerinde kendi rekorunu kırdı

Sponsorlu İçerik

Dün, Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlem piyasası, gün boyunca işlem gören yaklaşık 16.000 sözleşmeyle tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti. Rakam, Bakkt’a göre 200 milyon doların üzerinde işlem hacmine denk geliyor.

Intercontinental Exchange’in Bitcoin türevleri kolu Bakkt, dün tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. 2018’de başlayan New York merkezli şirket, platformundaki BTC vadeli işlem faaliyetindeki en son rekorun, önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %36’lık bir sıçrama olduğunu belirtti. Bu, Bakkt’ın geçen ay Bitcoin vadeli işlem hacminde neredeyse 150 milyon dolar kazanmasından sonra geldi.

Bakkt’ın Bitcoin vadeli işlemlerinde yeni rekor

Birkaç saat önce, Bakkt, Bitcoin vadeli işlem piyasasının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını duyurdu. Şirketin paylaştığı verilere göre, 200 milyon doları aşan 15.955 BTC vadeli işlem sözleşmesi el değiştirdi. Bu son başarı, kaydedilen son ATH’ye göre %36’lık bir artışı temsil ediyor.

Kripto para piyasası analitik sağlayıcısı Skew’in verileri, Bakkt’ta Bitcoin vadeli işlemlerine olan açık ilginin geçen Cuma günü 11 milyon dolardan 16 milyon dolara yükseldiğini gösteriyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu