Bitcoin Haberleri

Binance’den Bitcoin madenciliğine 500 milyon dolarlık kredi

Sponsorlu İçerik

Dünyanın hacim olarak en büyük kripto para borsası olan Binance, kripto madencilik havuzu Binance Pool aracılığıyla madencilik endüstrisine 500 milyon dolarlık destek kredisi sağlayacağını açıkladı. Kredi alanlar için uygulanacak faiz oranları ise %5 ile 10 arasında değişiyor.

Dünyanın en büyük madencilik havuzlarından olan Binance Pool, madencilik için 500 milyon dolarlık destek kredisi sunacağını açıkladı. Ayı piyasasının ortasında endüstrinin sorunsuz olarak ilerlemesini istediği için böyle bir adım attığını kaydeden borsa, kripto madencilerine ve dijital altyapı sağlayıcılarına destek olmak istediğini belirtti.

Borsanın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

“Dünyanın en büyük kripto madencilik havuzlarından biri olan Binance Pool, sağlıklı bir dijital varlık ekosisteminin oluşması için bu kötü piyasa koşullarında, madenciler ve dijital altyapı sağlayıcılarını desteklemek için 500 milyon dolarlık kredi projesi başlatmıştır. Bu proje, küresel olarak hem kamu hem de özel Bitcoin madenciliği ve dijital varlık altyapı şirketlerine güvenli borç finansmanı hizmetleri sağlamak üzere tasarlanmıştır”

Yüzde 5 veya 10’luk faiz

Kredi desteğinden yararlanmaya hak kazanacak kişi ve kurumlar 18-24 ay arasında bir ödeme süresi için kredi alabilecekler. Faizler ise %5 ile 10 arasında değişecek.

Bulut madenciliği ürünleri geliyor

Borsanın kripto havuzu Binance Pool, önümüzdeki dönemde bulut madenciliği ürünleri sunacağını duyurdu. Bulut madenciliğinin hash gücünü direkt olarak Bitcoin madenciliği ve dijital altyapı sağlayıcılarından temin edileceğini belirten havuz, “Bulut madenciliği satıcılarını bekliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu