Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin 10.380 dolara kadar yükseldi! Analistlerin yorumları

Sponsorlu İçerik

Bitcoin 10.380 dolara kadar yükseldi ve 3 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Ayrıca, Bitcoin 9.600 dolar direncini güçlü kırdı ve bazı analistlere göre yeni bir boğa koşusu başlayabilir.

Kripto para analisti Josh Rager, Bitcoin‘in günlük grafikteki 9.600 dolar direnci güçlü kırdığını ve şu anda düşüş belirtisi göstermediğini belirtti. Bitcoin günlük grafikte 10.370 doların üzerine çıkarsa, bunun BTC ve bir bütün olarak piyasa için son derece yükseliş sinyali olacağını kaydetti.

Ünlü analist Scott Melker, Bitcoin‘in yeni bir boğa piyasasına başlamak üzere olduğunu söyledi. Dört yıllık grafikte, Bitcoin‘in tüm zamanların en yüksek seviyesini hedeflemek için 10.500 dolarlık güçlü direnci kırması gerekiyor. Melker‘in açıklamasına göre, gelecek haftalarda Bitcoin bu seviyeyi geçerse, BTC tarihinin en büyük boğa koşusuna başlayabilir.

Analist Jonny Moe, Bitcoin‘in 10.380 dolara yükselmesinin önümüzdeki aylar için önemli olduğunu belirtti. Bununla birlikte, uzun vadeli bir yükseliş trendini doğrulamak için 10.500 doların kırılması gerektiğini açıkladı. Analist, daha büyük bir zaman diliminde, Bitcoin‘in önümüzdeki haftalarda 12.000 dolar ile 13.000 dolar seviyelerini test etme potansiyeli olduğunu kaydetti.

Milyarder ve Bitcoin boğası Mike Novogratz, milyarlarca daha fazla fiat parasını pazara pompalayan dünyadaki birçok merkez bankasının sürekli gevşek para politikaları nedeniyle Bitcoin fiyatının hızla yükseleceğini açıkladı. Novogratz, milyar dolarlık helikopter parasını BTC için katalizör olarak adlandıran Paul Tudor Jones ile aynı fikirde.

Türev borsalarda kısa pozisyonlar tasfiye edildi

Skew.com analiz platformundan elde edilen veriler, ani artış sırasında BitMEX‘te 80 milyon dolardan fazla kısa pozisyonların tasfiye edildiğini gösteriyor. Bu gelişme sadece bir saat içinde gözlemlenebilir ve sadece BitMEX‘in rakamlarını dikkate alır. Trader’lar ani fiyat artışını öngörmedi, bu yüzden birçoğu terste kaldı.

Ethereum, XRP ve Litecoin Bitcoin’i takip ediyor

Bitcoin son 24 saatte %5.85 oranında artış kaydetti ve 10.113 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 175 milyar dolardan 186 milyar dolara yükseldi.

Altcoin pazarı da Bitcoin‘in olumlu pazar trendini takip ediyor. Ethereum son 24 saat içinde %4.04 yükseldi ve 247.78 dolardan işlem görüyor. XRP de %3.18 oranında yükseldi ve 0.211 dolardan işlem görüyor. Kripto para pazarının “gümüşü” Litecoin, %6 oranında yükselerek 48.77 dolardan işlem görüyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu