Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

BTC, 2020’lerde Hisse Senetlerden Daha İyi Yatırım Olabilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 2010’larda Netflix, Amazon, Nike ve diğer en iyi performans gösteren hisse senetlerinden çok daha iyi bir yatırım olarak ortaya çıktı. Ve bunlardan daha iyi performans göstermeye devam edebilir.

Bloomberg analisti Jon Erlichman‘a göre, Netflix 2010’dan bu yana %4.177 ‘lik göz kamaştırıcı büyüme yaşadı. Amazon ve Mastercard, yatırımcıları için iyi kazançlar sağladı.

Ancak, bu şirketlerin hiçbiri, 2010’ların en büyük hikayelerinden biri olan Bitcoin’e yaklaşamadı. En iyi kripto para birimi yaklaşık %8.9 milyon arttı. BTC, Bank of American Merrill Lynch (BAML) tarafından 10 yılın en iyi performans gösteren varlığı seçildi.

Bitcoin’in geleceği karanlık olsa da, BTC’nin 2020’lerde ABD hisse senetlerinden potansiyel olarak daha iyi performans gösterebileceğini tahmin etmek çok zor değil. Tüccar Josh Rager, 7.000$ seviyesinde Bitcoin satın alanların bile yatırımlarının birkaç yıl içinde %1000‘den fazla arttığını görebileceğine inanıyor. Bitcoin’in gelecek 10 yılın başarılı öyküsü olabilmesi için 100.000$ ulaşması gerekiyor. Bitcoin’in geçmişine baktığımızda bunun hayal olmayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Peter Brandt, Tim Draper ve Ross Ulbricht, Bitcoin’in yarılanmadan sonra yukarıda belirtilen seviyenin üzerine çıkabileceğini tahmin ediyorlar.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu