Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin 7.000 $’ın Altını Gördü! Sırada Hangi Senaryo Var?

Sponsorlu İçerik

BitMEX gibi büyük kripto borsalarında, Bitcoin fiyatı 28 Kasım’dan bu yana ilk kez kısa bir süre için 7.000$ ‘ın altına düştü. 14 Aralık’taki günlük kapanıştan hemen önce, Bitcoin fiyatı BitMEX’te 6.994$ ‘a ve Binance’de 7.009$ ‘a kadar düştü.

Düşmeden önce, 7.200$ civarında seyrederken, teknik analistler kilit direnç seviyelerinden yükseliş bekliyorlardı. Bitcoin fiyatının 7.000$ seviyesinin altına düşmesi, kısa vadede daha derin bir gerileme eğilimi içinde olabileceğini gösteriyor.

Bu haftanın başlarında, kripto para yatırımcısı Josh Rager, Bitcoin’in yakın vadede durması muhtemel olsa da, aşağı yönlü hareketin olabileceğine dair 3 senaryo olduğunu paylaştı.

Bitcoin fiyatı, 6.000$ ‘a inmeden önce son bir kez daha yükselmek yerine, temel olarak yüksek oranda test edilmiş destek seviyesine düştü.

Kripto para piyasasındaki düşük hacmin yanı sıra, 6.000$ ortalarındaki destek seviyesinin çift testi, büyük bir düşüşün muhtemel olacağına işaret ediyor.

Bollinger Bandının efsanevi yaratıcısı John Bollinger, hafta boyunca, teknik göstergenin kripto para pazarında büyük bir hareketin geldiğini gösterdiğini söyledi.

Bu hareketin kripto para birimi borsalarında üst üste gelen şortları test etmek için yukarı yönlü bir ralli olup olmadığı veya düşük seviyeli desteklere doğru sürekli bir hareket olup olmadığı belirsiz. Bitcoin fiyatı 7.000$ ‘ın altına düşerse, birçok analist ve teknik göstergenin öngördüğü büyük hareketin keskin bir geri çekilme olması muhtemel görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu