Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin Adreslerinin Büyümesi Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, benimsenme ve yeni kullanıcılara ulaşma potansiyeli hakkında olumlu görüşler büyümeye devam ediyor. Bitcoin, Aralık 2017’de yaşadığı en büyük boğa piyasasından sonra, sahiplik ve benimsenmesi genişledi ve toplam 124 milyon adres oluşturuldu. Ayı piyasası sırasında ve oldukça uysal geçen 2019’da bile, adres büyümesi günde 300.000 yeni adresin üzerinde devam etti.

Yeni Bitcoin adresi oluşturmanın sınırı yoktur ve kolay tanımlamadan kaçınmak için paraları taşımak ve cüzdanları değiştirmek mümkündür. BTC‘nin 2017’de ana akım haline gelmesinden sonra hem küçük ölçekli hem de balina cüzdanları önemli ölçüde büyüdü.

Zincir üzerindeki Bitcoin aktivitesi de önemli ölçüde büyüdü. 2011’de günde birkaç yüz işlemden sonra, BTC artık günde 300.000‘in üzerinde işlemi kolayca gerçekleştirmektedir. Bu Aralık ayında zirveye ulaşıldı ve aktivite şimdilik durgunlaştı.

BTC ağı altcoinlere kıyasla daha yavaş ve daha az işlem yaparken, aynı zamanda büyük ölçekli değer aktarımlarında oldukça yeteneklidir. Aktarılan en yüksek değer, BTC fiyatının zirveye yakın olduğu 2018 başlarında gerçekleşti. Toplamda 1 Milyar$ ‘ı aştı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu