Bitcoin Haberleri

Bitcoin Alışveriş Uygulaması, Chewy İle Ortaklık Yaptı!

Sponsorlu İçerik

Kullanıcıların belirli web sitelerinde alışveriş yaparken Bitcoin kazanmasına izin veren bir uygulama olan Lolli, en iyi çevrimiçi evcil hayvan tedarik mağazası Chewy.com ile ortaklık yaptı.

Lolli kullanıcıları artık çevrimiçi evcil hayvan mağazalarında 1.000’den fazla farklı ürün satın alırken %5 Bitcoin kazanabilecekler. İşbirliğinin amacı, Bitcoin‘i günlük yaşamda kullanılmasını teşvik etmek ve benimsenmesini artırmak.

Lolli‘nin Priceline, Glossier ve Expedia gibi kripto paraları tanıtmayı ve alışveriş yaparken Bitcoin elde etmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bir dizi büyük marka ortaklığı da var.

Kullanıcılar, Lolli yönlendirme kodunu bir arkadaşıyla paylaşırsa, her ikisi de 10 $ değerinde Bitcoin kazanabilecekler.

Lolli CEO’su ve kurucu ortağı Alex Adelman:

“İnsanlara Lolli kullanarak daha fazla Bitcoin kazanmanın daha fazla yolunu sağlamak için Chewy ile çalışmaya başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kullanıcılarımız, evcil hayvanlarını seviyor ve Chewy, lansmanımızdan bu yana en çok talep edilen satıcılardan biri. Lolli kullanıcıları artık tüm evcil hayvan alımlarında Bitcoin’de % 5 geri kazanma şansına sahip.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu