Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin balinalarının sayısı artıyor mu?

Sponsorlu İçerik

Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, 1.000 BTC’den fazla Bitcoin adres sayısı dokuz ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Glassnode, 1.000 BTC’den fazla olan Bitcoin cüzdanlarının sayısının arttığını ve büyük bir zirveye ulaştığını gösteren bir grafik yayınladı.

Bitcoin adres sayısı zirve yaptı

Glassnode verileri, 1.000 BTC’den fazla Bitcoin cüzdan sayısının dokuz ayın en yüksek seviyesi olan 2.170’e yükseldiğini gösteriyor.

Önceki en yüksek 2.168 cüzdandan büyüme bir günden az bir sürede gerçekleşti. Bu, iki yatırımcının daha fazla BTC’ye sahip olduğu ve Bitcoin balinaları olduğu anlamına gelebilir. Ya da, zaten var olan Bitcoin balinaları varlıklarını birkaç adres arasında bölmüş olabilirler.

Grafiğe göre, aynı miktarda BTC’ye sahip cüzdan sayısında son zirve geçen yıl 30 Eylül’de Glassnode tarafından fark edildi. O zamanlar 2.180 cüzdan vardı.

]Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu