Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin balinalarının sayısı hızla artıyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin halving olayına üç haftadan daha az bir süre kaldı ve kripto para pazarında yaygın olarak beklenen büyük fiyat artışının beklenmesi, potansiyel olarak BTC biriktiren balinaların sayısında keskin bir artışa neden oldu. Bitcoin balinalarının sayısı Aralık 2017’den bu yana en yüksek sayıya ulaştı.

Veriler, yüksek değerli Bitcoin balinalarının artmasının, varlığın halving‘i takiben pozisyon aldığını gösteriyor. Ve Bitcoin’in üç haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşmesi beklenen halving olayı ile birlikte veriler Bitcoin biriktiren balinalarda Aralık 2017’den beri görülmeyen bir seviyeye ulaşan başka bir artışı gösteriyor.

Yatırımcılar, Bitcoin’in son halving ve ayı piyasasını takiben, beklenen fiyat artışı öncesinde BTC‘de giderek daha büyük pozisyonlar almaya başladılar. Önceki iki halving‘i takiben ne kadar büyük boğa olduğu göz önüne alındığında, balinalar, geçmişten gelen tarihi boğanın tekrarlanması umuduyla, kripto para birimini bir kez daha ağır bir şekilde biriktiriyorlar.

Her halving, blok ödülünü yarıya indirir ve böylece arzı düşürerek, sonuçta fiyat kazancına yol açan arz ve talep dengesizliğine neden olur.

Bununla birlikte, düşüş birçok kripto para yatırımcısının, özellikle de coronavirüs salgını ve yaklaşan durgunluk sebebiyle korkmasına neden oldu. Ancak, Bitcoin‘i satın almak için en büyük fırsat kaçıyor olabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu