Bitcoin HaberleriManşet

Yatırımcılar, Bitcoin fiyatının dibe ulaşmadığına inanıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto topluluğunun Bitcoin‘in dipte olup olmadığı hakkındaki görüşünü belirlemek için analist Josh Rager Twitter anketi düzenledi. Ankete, 2.134 kişi katıldı. Katılımcıların %61.2’si Bitcoin’in dibe vurmadığını ve 8.500 dolara veya daha da düşmesini bekliyor. Yüzde 38.8’i ise 9.000 doların dip seviyesi olduğunu düşünüyor.

Katılımcıların sayısı çok fazla olmasa da, anket sonuçları kripto topluluğunun aslında kısa ve orta vadede Bitcoin hakkında ne düşündüğünün bir göstergesi olabilir. Sadece yatırımcılar veya Bitcoin sahipleri 9.000 doların altına düşeceğine inanıyorlar. Aynı zamanda analistler de bunun olabileceğini tahmin ediyorlar.

Bitcoin 8.500 dolara mı düşecek?

Bitcoin, 5 Temmuz’da 8.940 dolara düştü. Daha sonra Çarşamba günü 9.300 doların altına düşmeden önce haftalık en yüksek 9.600 dolara ulaştı. Açık Faiz (OI), hafta içinde 200 milyon arttı. Okex Insights analizine göre, bu muhtemelen Bitcoin’in hafta içinde volatilitesini geri getirecek.

Artan volatilite, yukarı veya aşağı yönde daha sert fiyat hareketlerinin beklendiği anlamına geliyor. Ancak analistler, kripto paranın borsaya güçlü bir şekilde bağlı olduğu için hangi yöne gidebileceği konusunda şüpheci. Performansın borsa davranışına bağlı olmasını bekleniyor. Çünkü, Bitcoin’in hisse senetlerinden ayrılana kadar bağımsız bir eğilim sergilemesi pek mümkün görünmüyor.

Bitcoin’in desteği şu anda 9.000 dolar ve 60 günlük hareketli ortalama 9.400 dolar direnç seviyesine dönüştü. Yeni desteğin aşağı doğru kırılması Bitcoin’i 8.500 dolar veya daha düşük bir seviyeye götürebilir. Ancak yine de bu, son zamanlarda inanılmaz güç gösteren borsanın kaderine bağlı gibi görünüyor.

Bitcoin destek seviyesinin üstünde

Bitcoin’in hareketi her ne kadar belirsiz görünse de, hala mevcut desteğin üzerinde işlem görüyor. Haberimizin hazırlandığı sırada 9.280 dolardan işlem görüyordu. Bu da hassas 9.000 dolarlık desteğin neredeyse 300 dolar üzerinde. Borsa piyasası şimdi çok iyi durumda olduğundan ve bu durumun yakında değişmesi muhtemel olmadığından, önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu