Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin, ”Golden Cross” Sonrası 30.000 Dolar Olabilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, son hareketiyle 9.600$ seviyesinin üzerinde konsolide olamamasına rağmen, bu yıl muazzam kazançlar için hazırlanıyor. Analist Anondran‘a göre, 1 numaralı kripto para olan BTC‘nin, Nisan 2019’dan bu yana ilk kez haftalık grafikte EMA Golden Cross oluşumu için yolda. Bu durumu Popüler Türk Kripto Para Analisti Selcoin‘de onaylıyor.

Golden Cross, günlük EMA 50 ve günlük EMA 200’ü aştığında grafikte görünen bir boğa piyasası habercisidir ve böylece devam eden bir eğilim değişikliğini doğrulamış olur.

Bu tür durumlar genelde nadiren oluyor, bu da yaklaşan crossover hakkında yatırımcıların neden heyecanlandırılması gerektiğini açıklıyor. BTC, haftalık grafiğinde en son Golden Cross oluşumu, fiyatı %158 oranında artırmış ve 2019’un en yüksek seviyesi 13.888 dolara ulaşmıştı.

30.000 Dolar

Anondran, yaklaşan yükseliş crossover’ından sonra aynı büyüklükte bir ralli yaşarsa BTC’nin 30.000 dolara yükselebileceğini belirtti. Bununla birlikte, MA geçişlerinin mutlaka bir trend değişikliğini göstermeyen göstergeler olduğu düşünülmekte.

Bir önceki Golden Cross ile ilgili bilgiler paylaşan Selcoin ise, oluşum öncesi gerçekleşen sert düşüşe dikkat çekiyor.

Manşet yakalayan Facebook’un Libra projesinin Bitcoin’in ikinci çeyrek fiyatları için büyük bir katalizör olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu sefer, Nisan ayı başlarında gerçekleşmesi beklenen halving etkinliği yatırımcının ilgisini çekebilir.

Hiçbir verinin tek başına yeterli olmadığını” söyleyen Selcoin:

Bilgilerin hepsi puzzle’ın bir parçası. Toplayıp resmi ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu