Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin halving” aramaları 2016 halving’ini solladı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin halving” için Google aramaları şu anda 2016’da ki BTC halving olayından önceki aramaları %33 oranında geçti. Kripto para analisti Carl Eric Martin bu durumu Bitcoin fiyatının yükseleceği yönünde yorumladı.

Google‘da Bitcoin halving ilgili aramalar arttı ve şimdi bir önceki halving olayının gerçekleştiği 2016’ya göre %33 daha fazla. Kripto para analisti Carl Eric Martin, Bitcoin‘in yükseliş için hazırlık yaptığına inanıyor.

Bitcoin halving 18 Mayıs’ta gerçekleşecek.

”Kalkışa hazır olun!”

Kripto para analisti Carl Eric Martin, Google’da son zamanlarda Bitcoin halving aramalarında büyük bir artış olduğunu fark etti. 2016’da Bitcoin halving gerçekleşmeden önce ki dönemden %33 daha yüksek olduğuna dikkat çekiyor ve bu durumu ”kalkışa hazır olun!” şeklinde yorumluyor.

Bitcoin aktif arzı 3 yılın zirvesinde!

Bu arada Glassnode bot, BTC aktif arzının 3 yılın en yüksek seviyesi olan 2.805.977.834 BTC‘ye ulaştığını bildirdi. Bu, son 2 ile 3 yıl boyunca, kullanıcıların BTC‘lerini yaklaşan halving‘den önce cüzdanlar arasında aktif olarak taşıdığı anlamına geliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu