Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin kullanarak Kola satın alma devri başladı

Sponsorlu İçerik

Avustralya ve Yeni Zelanda‘daki 1.200’den fazla satış yapan Coca-Cola makinesi, Bitcoin‘i ödeme aracı olarak kabul etmeye başladı.

Avustralya Finansal İnceleme raporuna göre, Avustralya ve Yeni Zelanda‘daki yaklaşık 1.200 otomat, önde gelen kripto para birimi Bitcoin‘i yasal bir teklif olarak kabul etmeye başladı. Anlaşma, Yeni Zelanda’dan bir dijital ödeme başlangıcı olan Centrapay aracılığıyla gerçekleşiyor. Müşteriler Yeni Zelanda ve Avustralya’daki otomatlardan kripto para ile kola satın almak için Q.R. kodunu messenger uygulaması Sylo kullanarak akıllı telefonlarıyla tarayabilirler. Ve Bitcoin anında Yeni Zelanda veya Avustralya Doları’na dönüştürülüyor.

Bitcoin ana akım haline geliyor

Bitcoin her yıl giderek daha fazla yaygınlaşmaya başladı. Dünya çapında gittikçe daha fazla tüccar yavaş yavaş Bitcoin kabul etme fikrine sıcak bakmaya başladı. Ancak Bitcoin‘in ana akım haline gelmesi için hala uzun bir yol var.

Perakendeciler için satış noktası sistemleri üreten Global P.O.S., bu yıl Decathlon, Sephora ve Foot Locker gibi 25.000 Fransız mağazasına kripto para ödemeleri yapmayı planlıyor. Filipinler’deki 6.000 7 Eleven mağazasının tümü artık kripto para birimi alımları sunuyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu